מונא

מסעדת מונא היא מסעדת ביסטרו שף, אלגנטית ונינוחה הממוקמת בבית האמנים ההיסטורי בלב ירושלים. הלוקיישן העתיק משרה אווירה ירושלמית למופת והמסעדה מוארת ומסוגננת מאוד. במסעדה תמצאו מנות דגים ובשר מחומרי גלם מובחרים מאוד, ובר יינות עשיר וגלוי לעין, שהופך את הלוק של המקום לאירופאי ביותר.

לסדנה להכנת טרטר הדג הירושלמי של מונא לחצו כאן

תמול שלשום

ברגע שתיכנסו לתמול שלשום של השף דן גולדברג תרגישו שחזרתם בזמן. מבנה האבן בו שוכנת המסעדה שהיא גם בית קפה וגם מסעדה חלבית משרה אווירת אוד סקול וספריות הספרים המקשטות את המרחב נותנות קסם מיוחד למקום. המסעדה כשרה ותוכלו למצוא בה גם מנות טבעוניות, אך חשוב מכל- אל תפספסו את המשקאות האלכוהוליים המתוקים, בייחוד אם הביקור שלכם הוא ביקור לילי.

לסדנה להכנת ריזוטו ירקות ועשבי תיבול טבעוני של תמול שלשום לחצו כאן

אנג'ליקה

המסעדה של רועי אחדות קוראת תיגר על מסעדות השף ומציעה חוויית קולינריה גבוהה המותאמת למטבח הכשר. הלוקיישן מעוצב בסגנון מודרני ועכשווי, מאוד מונוכרומטי ומוקפד ומעניק חוויה חדשנית לירושלים הקלאסית. במסעדה תמצאו מנות בשר ודגים העשויות מחומרי גלם משובחים ותפריט יינות עשיר ביותר המציע מנעד רחב של טעמים, שכל סועד יכול למצוא את עצמו בתוכו.

לסדנה להכנת טרטר אינטיאס, סלק כבוש, קשיו קארי וקולי מנגו והדרים של אנג'ליקה לחצו כאן

הארוויס

הארוויס היא המקום המושלם לקרניבורים שבנינו. כשנכנסים למסעדה מרגישים כמו במקום אירי עתיק שויקינגים נוהגים לבלות בו, והריח המטורף של הבשר שנצלה מטריף חושים. מסעדת הבשרים מתמחה בנתחים מובחרים העשויים בסגנון ברביקיו אמריקני. הבשרים מעושנים בעץ, בעישון איטי המעניק להן את הטעם המקורי והמופלא כל כך. המסעדה מחזיקה בכשרות, ולצד המנות העשירות והמגרות תמצאו גם בר קוקטיילים עשיר.

לסדנה להכנת חזה בקר במעשנת של הארוויס לחצו כאן