חריימה סלמון וזיתי קלמטה – המוציא

אבי לוי הוא כבר מזמן שם דבר בעולם הקולינריה הישראלי, ומה אם היינו אומים לכם שאתם יכולים להכין מנה שמוגשת במסעדה שלו לארוחת שישי הקרובה שלכם? לא תאמינו כמה זה פשוט. בזמן שאתם בדרך לרכוש פילטים טריים של דגי סלמון, כנסו לסרטון ההדרכה והמתכון המלא.

לרכישת הסדנה והמתכון המלא

שקדי עגל ועגבניות עמבה – ורנדה

שקדי עגל הם מעדן ובמיוחד אם מכינים אותם לפני המתכון של ורנדה. המסעדה הירושלמית ששוכנת במלון מצודת דוד מתמחה במנות מדויקות ואנחנו מבטיחים שאם תכינו את המנה הזאת בארוחת שישי הקרובה אתם תהיו מסמר הערב. ובנינו? היא גם לא תדרוש מכם הרבה עבודה. קדימה, צאו לדרך עם סרטון ההדרכה והמתכון המלא.

לכישת הסדנה והמתכון המלא

שמבורכ סיסקה – אישטבח

את השמבורכ של אישטבח אפשר להריח מרחוק, וכן, אפשר גם להתאהב בו עוד לפני שבכלל טעמנו ממנו ביס. המאפה הירושלמי כובש כל סועד, זאת הבטחה שלנו, ואם בא לכם לפנק את האורחים שלכם אז תשקיעו בהם עם המנה הזאת. אולי נדמה לכם שאתם יודעים איך מכינים אותה ונדמה לכם שזה רק קמח, שמרים ובשר, אבל תאמינו לנו, למנה הזאת אתם צריכים סרטון הדרכה ומתכון מלא

לרכישת הסדנה והמתכון המלא

מקלובה – אקליפטוס

בארוחת שישי כולם מבשלים אבל בסוף המקלובה מנצחת. המנה שיש בה הכל, שהיא מלכת השולחן בכל שולחן שהיא נמצאת בו – היא המנה המנצחת להביא לשולחן שישי. אז נכן שתמיד נראה שהיא מנה מסובכת שקשה להכין, אבל כל מה שאתם צריכים זה לצפות בסרטון ההדרכה המלא, לרשום את המתכון ולצאת לדרך

לרכישת הסדנה והמתכון המלא

קוגל ירושלמי – דינה ברנדווין

לכל עדה יש את הגרסה שלה לחמין של שבת, אבל בנינו? הקוגל הירושלמי הוא הגרסה הכי מוצלחת. ולא הרבה יודעים זאת, אבל הוא גם הגרסה הכי קלה. אז קחו לעצמכם כמה דקות, צפו בסרטון ההדרכה המלא, ומחר בבוקר כבר תקומו לריח של הקוגל שימלא את כל הבית ויעיר לא רק אתכם אלא גם את הבטן שלכם

לרכישת הסדנה והמתכון המלא