מזון מלא הוא מזון שקרוב יותר למצבו האמיתי, בטבע. כשאתם אוכלים או שותים מזון מלא, אתם צורכים אותה בצורה שיותר קרובה למקור. המשמעות היא שהאוכל הזה עובר פחות תהליכי עיבוד.

באנר

למשל: אורז מלא, הוא אורז שאנחנו אוכלים אותו עם הקליפה עצמה. (כן, לאורז יש קליפה, בטבע). יש גם חיטה מלאה, שהיא בעצם החיטה הקלאסית, עם הקליפה שלה. הקליפות האלה, גם של האורז וגם של החיטה, מלאים בסיבים תזונתיים ומינרלים.

כשאתם שותים חלב מלא, למשל, אתם מקבלים את החלב במצב הכי קרוב למצבו הגולמי, כמעט כאילו נחלב הרגע מהפרה.

הוא מגיע אליכם במרקם ואחוז שומן כמו ברגע החליבה, עם מינימום התערבות ומינימום נגיעה.

בצורה הזאת, אתם מקרבים את האוכל שלכם עוד צעד אחד לאוכל נקי, לאוכל שעובר פחות עיבוד, ששומר על כל הערכים התזונתיים המקוריים שלו.

אוכל טעים, קרוב לאדמה. קלין איטינג.