מיטבולס עם גרגירי חומוס ברוטב חריף אדום 

 רשימת המצרכים (6 מנות)

  • 3  שיני שום פרוסות
  • 1 פלפל חריף פרוס לטבעות
  • 1  כף פלפל צ'ומה
  • 2  כפות שמן זית
  • 1  פחית שימורי עגבניות מרוסקות
  • 2 כפות רסק עגבניות איכותי
  • מלח, פלפל
  • 2  כוסות גרגירי חומוס מבושלים
  • 1  חבילת כדורי בשר צמחוניים טבעול "המון חלבון"

 

הכנה (45 דקות)

  1. מחממים סיר רחב, מוסיפים שמן זית ושיני שום, מזהיבים את השום מוסיפים, פלפל חריף, פלפל צ'ומה, עגבניות, מביאים לרתיחה, מוסיפים רסק עגבניות, מלח ופלפל, מנמיכים את האש ומבשלים כ - 20 דקות עם מכסה סגור.

הפעילן טיימר (20 דקות)

  1. מוסיפים את הקציצות לרוטב, במידת הצורך מוסיפים מים עד לחצי גובה הקציצות, מבשלים כ - 20 דקות על אש נמוכה עם מכסה, מידי פעם מערבבים בעדינות את הקציצות על מנת שהרוטב יעטוף אותם.

הפעילו טיימר (20 דקות)

  1. 5 דקות לפני סיום הבישול מוסיפים גרגירי חומוס.
  2. מגישים עם חלה.
מיטבולס עם גרגירי חומוס ברוטב חריף. צילום שרית גופן

מיטבולס עם גרגירי חומוס ברוטב חריף. צילום שרית גופן. באדיבות טבעול

 

מיטבולס ברוטב אסייאתי עם אננס ספייסי ופלפלים צבעוניים

 רשימת המצרכים (6 מנות)

לרוטב

1 כוס מיץ אננס

1/2 כוס מיץ תפוזים

2/3 כוס חומץ אורז

2/3 כוס קטשופ

1/2 כפית מלח

לירקות

2 שיני שום קצוצות

1 צ'ילי פרוס לטבעות

1 כף ג'ינג'ר קצוץ לקוביות קטנות

1 פלפל אדום חתוך לקוביות גדולות

1 פלפל צהוב חתוך לקוביות גדולות

1 פלפל ירוק חתוך לקוביות גדולות

1 כוס אננס חתוך לקוביות קטנות

3 גבעולי בצלים ירוקים חתוכים באלכסון

1 חבילת כדורי בשר צמחוניים טבעול "המון חלבון"

 

הכנה (25 דקות)

להכנת הרוטב

יוצקים לסיר קטן את כל החומרים, מביאים לרתיחה ומצמצמים עד לדרגת סמיכות רצויה כרבע שעה.

 

הפעל טיימר (15 דקות)

להכנת הירקות

מחממים את הווק, ברגע שהוא מעלה מעט עשן מוסיפים כף שמן ומתחילים להקפיץ את הירקות לפי הסדר הרשום.

מוסיפים את המיטבולס, מקפיצים כשתי דקות נוספות.

מוסיפים את הרוטב ונותנים לו להצטמצם עם המיטבולס והירקות כשתי דקות, מכבים את הלהבה ומוסיפים את הבצל הירוק, מעטרים בשומשום קלוי ומגישים לצד אורז לבן.

מיטבולס ברוטב אסייאתי עם אננס ספייסי .ופלפלים צבעוניים צילום שרית גופן

מיטבולס ברוטב אסייאתי עם אננס ספייסי .ופלפלים צבעוניים צילום שרית גופן. באדיבות טבעול

פסטה לבנה עם מיטבולס ברוטב אדום

רשימת המצרכים (6 מנות)

1/2 חבילה ספגטי

1 חבילת כדורי בשר צמחוניים טבעול "המון חלבון"

3 שיני שום פרוסות

1 כף שמן זית

1 פחית שימורי עגבניות

2 כפות רסק עגבניות איכותי

מלח, פלפל

בזיליקום טרי

הכנה (30 דקות)

מחממים סיר רחב, מוסיפים כף שמן זית ושיני שום, מזהיבים את השום מוסיפים עגבניות, מביאים לרתיחה, מוסיפים רסק עגבניות, מלח ופלפל, מנמיכים את האש ומבשלים כ - 15 דקות עם מכסה סגור.

הפעל טיימר (15 דקות)

מוסיפים את הקציצות לרוטב, במידת הצורך מוסיפים מים עד לחצי גובה הקציצות, מבשלים כ - 7 דקות על אש נמוכה עם מכסה, מידי פעם מערבבים בעדינות את הקציצות על מנת שהרוטב יעטוף אותם

הפעל טיימר (7 דקות)

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה.

שמים את המיטבולס ברוטב עגבניות מעל הפסטה, מעטרים בבזיליקום טרי ומגישים.

פסטה לבנה עם מיטבולס ברוטב עכגבניות

פסטה לבנה עם מיטבולס ברוטב עגבניות. צילום בצילום שרית גופן באדיבות טבעול