לרוטב

3 עגבניות שרי צבעוניות ( אדומות, צהובות, מנוקדות) חותכים לחצי

3 זיתים בלי חרצנים, חותכים לחצי

2 תפו''א קטן מטוגן חתוך לחצי

שמים הכל בקערה עם 40 מ''ל ציר דגים ו 40 מ''ל יין לבן יבש

מוסיפים לבבות ארטישוק חתוכים ל 1/4

ונותנים לכל זה לשבת 10 דקות

 הדג עצמו

לוקחים לברק שלם , מנקים אותו

עושים בכל צד 2 חריצים לאורך

מורחים אותו בשמן זית ושום כתוש ופלפל שחור גרוס

שמים בתבנית על נייר אפיה

שופכים את הרוטב על הדג

ומבשלים בתנור למשך 10 דקות בטמפ' של 220 מעלות

פילה לברק של 'לחם יין'. צילום: רום אוזן

פילה לברק של 'לחם יין'. צילום: רום אוזן