מצרכים

פרחי כרובית טרייה נקיים מתולעים (אפשר להשרות במים ובחומץ והן יזחלו החוצה)

עגבניות שרי (כדאי שיהיו מתקתקות- הזן הארוך והאדום כדם מצוין)

בצל סגול

עשבים ירוקים (נענע, בזיליקום, כוסברה, פטרוזיליה, בצל ירוק- מה שיש או הכול ביחד)

פלפל חריף

לרוטב: שמן זית, ליים סחוט, מלח אטלנטי.

(אפשר לשדרג ולהמתיק כך- למעוך רבע מנגו עם תוכן של חצי פסיפלורה וכף סירופ מייפל.)

שברי אגוזים מכל סוג, או גרעיני חמנייה ושומשום.

לחתוך את הכרובית לפרוסות דקות. את הבצל לפלחים דקיקים, את העגבניות לאורכן לרבעים. לקצוץ את הפלפל החריף בהתאם לאהבתכם לחריף, ואת העשבים- אחרי ששטפתם היטב לקצוץ.

לקלות את האגוזים. לשקשק את הרוטב ולערבב הכול-הכול בקערה.

לבלוג של איילת