מתאימה לתבנית קוטר 24 או 26

החומרים:
100 גרם שוקולד לבן קצוץ
100 גרם חמאה
5 ביצים
1 כוס סוכר
2 כוסות פרג טחון
¼ 1 כוסות אבקת שקדים
2 כפות קורנפלור
2 כפות ליקר אמרטו
1 כף תמצית וניל איכותית

 

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל175 מעלות
2. בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מקציפים כ5 דקות את החמאה והסוכר לתערובת אוורירית, בהירה ותפוחה.
3. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה וממשיכים להקציף.
4. בקערה נפרדת מנפים יחד את כל חומרי הגלם היבשים. ומוסיפים לקערת המיקסר יחד עם השוקולד הלבן וליקר האמרטו ותמצית והוניל ומקפלים יחד בעדינות בעזרת מרית.
5. מוזגים לתבנית האפייה ואופים כ40 דקות עד שהעוגה קפיצית למגע וקיסם שננעץ במרכז יוצא יבש.

 

לעמוד הפייסבוק של בודוניס