רוצים לבחור את המנה הצמחונית הכי שווה? היכנסו ושחקו!

 

 

מרכיבים:

המבורגר מן הצומח של טבעול, 99 קלוריות
חצי חסה שטופה

לחמנייה של המבורגר

1 בצל סגול

1 עגבניה גדולה

1 גמבה אדומה

2 בטטות בינוניות

5 תפוחי אדמה לבנים/אדומים

ענף טימין

מלח פלפל לפי הטעם

2 כפות שמן זית

 

לרוטב:

3 כפיות קטשופ

1 כף רוצסטר

1 כף סרירצ'ה

1 כף בזיליקום קצוץ

פלפל שחור

 

 

הכנה:

צורבים את ההמבורגר טבעול על מחבת פסים או במנגל

צורבים את הלחמנייה של ההמבורגר על אותה מחבת או מנגל

פורסים את עלי החסה דק דק

פורסים בצל סגול ועגבינה לפרוסות עגולות וגדולות

חותכים את הבטטה ותפוחי האדמה לצורת צ'יפס (ניתן לפרוס לפרוסות דקות או עבות לפי הטעם) מסדרים על נייר אפייה, מטבלים בשמן זית ומלח ומכניסים לתנור עד להזהבה.

 

לרוטב-
מערביים את כל החומרים יחד בקערה קטנה.
 

הרכבת המנה-

פותחים את הלחמניה, בחלק התחתון מורחים את הרוטב, ועליו מניחים את החסה הקצוצה

מניחים את ההמוברגר ומעליו את הבצל והעגבניה

סוגרים את הלחמניה ומגישים עם הצ'יפס בטטה ותפו"א.
ניתן להגיש עם צלוחית חרדל/מיונז/קטשופ לפי הטעם.

 

בתאבון

 


לעוד מתכונים צמחוניים - הקליקו כאן