מקפא יוגורט וחמוציות עם פקאנים מסוכרים

חומרים ל- 2 שלגונים

2 מכליי יוגורט במתיקות מעודנת

חצי כוס מיץ חמוציות

2 כפות פקאן מסוכר

הכנה:

מערבבים את כל החומרים ויוצקים לכלי קיבול להכנת גלידה ומקפיאים.

מקפא מנגו ומלון

הכנה:

מקפיאים חצי מלון חתוך לקוביות

מקפיאים 2 מנגו גדולים חתוכים לקוביות

הכנה:

כשהפירות קפואים מכניסים אותם למעבד מזון חזק או בלנדר שמסוגל לטחון קרח- וטוחנים היטב עד לרמה שזה טחון ואחיד אך עדיין קפוא. בעזרת כף גלידה עושים כדורים ומגישים. במידה ואין בלנדר חזק ניתן לטחון את הפירות שהם קפואים למחצה ליצירת מילקשייק. לקשט באגוזים קצוצים.

עוד במדור:

טיפ: מומלץ להקפיא פירות טריים מבעוד מועד.

 

טיפ מהמומחים לחמוציות

השתמשו במיץ החמוציות של אושן ספריי, המכיל 1,100 חמוציות בכל בקבוק ועשיר בנוגדי חמצון וערכים תזונתיים גבוהים.

 

גלידה אדומה ובריאה

חומרים:

20 תותים קפואים מבעוד מועד

2 בננות קפואות מבעוד מועד

חופן פירות יער קפואים (ניתן להשיג בסופר או חנויות טבע)

מעט תמרים קצוצים/שוקולד צ'יפס

הכנה:

טחנים היטב את כל הפירות בעזרת בלנדר חזק או מעבד מזון. מכניסים פנימה תמרים קצוצים או שוקולד צ'יפס ומעבירים לכלי קיבול להכנת שלגונים. מקפיאים למשך 15 דק' ואוכלים!