פטו'ציני כרובית

רוצים לגוון את התפריט היומי אבל נגמרו לכם הרעיונות? קבלו מתכון טעים בריא וקל להכנה 

 

 

למתכון המלא >>

 

 

הרכיבים לתחתית:

2 כוסות אגוזי מלך

2 כפות סילאן או סירופ אגבה

 

הרכיבים למוס:

2 כוסות קשיו (לא קלוי)

1 אבוקדו חצי-בוסרי (ללא טעם ממשי של אבוקדו)

3 כפות קקאו

מים לפי הצורך

25-30 תמרים

 

להגשה: תות טרי או קיווי, חתוך

 

 

 

 

 

 

אופן ההכנה:

מכינים את התחתית למוס: מכניסים את אגוזי המלך למעבד מזון וטוחנים לפירורים גסים בפולסים. מוסיפים את הממתיק הנוזלי ומפעילים לעוד מספר שניות. מעבירים לקערה.

 

מכינים את המוס: מכניסים למיכל הבלנדר את כל החומרים חוץ מהאבוקדו וטוחנים היטב ליצירת מרקם חלק ללא גושים. כאשר המרקם חלק, מוסיפים את האבוקדו וטוחנים עוד מספר שניות, עד שכל האבוקדו מתמזג היטב. מעבירים את הכל לשקית זילוף סגורה היטב מלמעלה ופתוחה מלמטה.

 

הרכבת המנה בכוסיות קטנות: בעזרת כפית, מעבירים את התערובת לתוך הכוסיות לשכבה ראשונה (לא מהדקים לתחתית). בעזרת שקית זילוף, מזליפים את מוס השוקולד עד לקצה העליון של הכוסית. ניתן לקשט בפרי.

שומרים במקרר עד לזמן ההגשה.