מרכיבים:

עגבניות שרי צבעוניות-חצי חבילה צהוב וחצי חבילה אדומות (פחות מחצי קילו)

½ חסה אייסברג

1 חבילה עלים של תרד טורקי

צרור קטן של שעועית ירוקה

1 כוס שעועית לבנה קפואה

1 כדור מוצרלה באפלו

½ צרור פטרוזיליה

½ תפוז מפולט

2 כפות  שמן זית

צרור בזיליקום  

¼ כרוב אדום

 

לתיבול

שמן זית

מיץ מחצי לימון

1 צ'ילי אדום

מלח פלפל

כף חומץ בלסמי

כף רכז רימונים

כפית מלח

קורט פלפל שחור גרוס

 

הכנה:

קוצצים לרצועות דקות את הכרוב האדום ומניחים לקערה

חותכים את החסה לרצועות דקות  ומוסיפים בקערה

חותכים את העגבניות שרי לחצי ומוסיפים לקערה

קוצצים את התרד לרצועות דקות ומוסיפים לקערה

חולטים במים חמים את השעועית הירוקה וחותכים לחתיכות קטנות ומוסיפים לסלט

באותם מים חמים חולטים לדקה את השעועית הלבנה, מסננים, שוטפים במים קרים ומוסיפים לסלט

 

מתבלים את הסלט במיץ לימון, שמן זית, מלח, פלפל מערבבים ומניחים על צלחת שטוחה

קוצצים את הצ'ילי והפטרוזיליה ומניחים בצד לאחר כך

קורעים את כדור המוצרלה לקרעים ביד ומסדרים יפה על הצלחת

מתבלים את הגבינה עם מעט בלסמי, רכז רימונים, מלח ופלפל

מזלפים מעט שמן זית מעל הסלט, מוסיפים את הצ'ילי והפטרוזילה הקצוצים
מערבבים ומגישים.