מרכיבים:

2 נתחים של 200 גרם חזה הודו

כף חרדל

כפית פלפל שחור

חצי כפית מלח

3 ענפי טימין קצוצים

 

למוקפץ:

1 פלפל צהוב

1 פלפל אדום

1 בצל סגול

1 צ'ילי ירוק

1 תפוא גדול

צרור כוסברה

2 שיני שום

מיץ מלימון אחד

כפית מלח

קורט פלפל שחור

 

הכנה:

להודו:

מורחים חזה הודו בחרדל חלק ומצפים  בפלפל שחור מלח שום קצוץ וטימין קצוץ-נתחים של 200 גרם

צורבים את החזה הודו בפלנצ'ה

 

למוקפץ:

חותכים את התפוא לפלחים ואופים בתנור עד ריכוך

חותכים את הפלפלים (גם החריפים) והבצל לרצועות

מקפיצים בווק את הבצל והפלפלים ומוסיפים את תפו"א

קוצצים את שיני השום לפרוסות

מתבלים את המוקפץ בשום לימון מלח ופלפל ומורידים מהאש

קוצצים את הכוסברה ומוסיפים למוקפץ

 

מגישים כאשר המוקפץ בתחתית הצלחת ואת העוף אנחנו פורסים יפה לרצועות ומסדרים מעל המוקפץ.

 

ניתן לקשט בעוד כוסברה קצוצה מעל