אני לא אוהבת חמוץ. אני אפילו מנסה להימנע ממנו ולימון לא נכנס אצלי אפילו לסלט. יש לי חברה ששותה מיץ חמוציות בכל פעם שהיא מקוררת ואף פעם לא הבנתי את הקטע הזה אבל החלטתי לנסות, כי להיות חולה באוגוסט זה לא ממש פאן.

קראתי קצת על מה שהמיץ האדום ייתן לגוף שלי והבנתי שחמוציות הן בעלות יכולות נוגדות חמצון ותכונות אנטי דלקתיות. הבחירה הטבעית שלי הייתה במשקה החמוציות של אושן ספריי, המכיל 1,100 חמוציות בכל בקבוק משקה!

צילום: שלומי מזרחי

חייבת להגיד בסיכום של הדברים, שהפכתי מבנאדם שלא אוהב חמוץ לבנאדם שיכול לחיות לצד חמוץ והשד לא כזה נורא.

הטעם של מיץ החומציות של אושן ספריי היה לי מאוד מרענן ונתן לי Boost כזה, במיוחד על הבוקר כשהתחלתי את יום העבודה שלי, הרגשתי באמת ששתיתי משקה בריא. איזה כיף לי!

מתנה לסיום:

גיליתי שמיץ חמוציות טומן בחובו המון שימושים פרקטיים ביומיום שלנו, כמו שייקים לפינוקי קיץ, סלטים טעימים ואפילו מסיכה טבעית לפנים מדהימה שתעזור לכם להשיג מראה מבריק במיוחד והיא גם ממש קלה להכנה. מה אכפת לכם לנסות?

מצרכים:

  • כוס מיץ חמוציות של אושן ספריי
  • שקית של ג'לטין ללא טעם
  • 2 כפיות מיץ אשכוליות
  • אשכול ענבים אדומים
  • חצי כוס פרי החמוציות

הוראות הכנה:

  • שוטפים את הענבים במים ומוסיפים אותם לבלנדר יחד עם החמוציות, מיץ החמוציות של אושן ספריי, הג'לטין ומיץ האשכוליות
  • מערבבים הכל עד לקבלת בלילה עיסתית
  • מכסים את העיסה ומניחים בטמפ' החדר למשך 10 דק'

הוראות שימוש:

  • להרחיק את השיער מהפנים
  • למרוח מהתערובת על עור נקי ולהישאר איתה 15 דקות
  • לבסוף, לשטוף את המסכה מהפנים בעדינות עם מים פושרים או עם מגבת רכה

אחרון חביב: אם כבר בדברים טעימים ומתכונים עסקינן, נזכרתי שהשבוע הייתי במסעדה קרובה למקום העבודה שלי ואכלתי שם סלט מלפפונים וגבינת עיזים שמכיל בתוכו דברים טובים ובעיקר חמוציות שעשה אותו ל"וואוו" גדול! ויש לי את המתכון במיוחד בשבילכם:

חומרים ל-6 מנות:

  • 6 מלפפונים פרוסים לאורך לפרוסות דקות
  • חופן של עלי אורוגולה קצוצים
  • רבע כוס עלי נענע קצוצים
  • כוס שקדים פרוסים קלויים
  • רבע כוס חמוציות קצוצות גס
  • 150 גרם גבינת עיזים רכה מפוררת

חומרים להכנת הרוטב:

  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית נענע מיובשת
  • רבע כוס מיץ חמוציות של אושן ספריי

הוראות הכנה לרוטב:
לערבב היטב

צילום: שלומי מזרחי

בתיאבון!