מרכיבים:

4 יח' חזה בגריל בגריל מן הצומח

1 יח' בצל סגול פרוס

כוס פלחי אננס חתוכים לקוביות

פלפל אדום וצהוב פרוסים לרצועות

1 שן שום חתוך גס

1 כף שמן זית

מלח פלפל

2 כפות טריאקי

חצי כף סילאן

שום כתוש

 

אופן ההכנה:

על מחבת פסים /בגריל צולים את החזה מן הצומח עד להשחמה, מורידים מהאש ופורסים לרצועות.

 

באותה מחבת מוסיפים את שמן הזית, מטגנים את הבצל עד לריכוך, מוסיפים השום ורצועות הפלפלים. לאחר שהפלפלים מתרככים קצת מוסיפים את קוביות האננס,  2 כפות טריאקי, חצי כף סילאן וממתינים להסמכת הרוטב ולריכוך הירקות. כדקה לפני סיום הבישול מוסיפים את רצועות החזה בגריל, מערבבים היטב ומגישים.

 

לצפייה במתכון: