המרכיבים:

ביצים

1 כוס דבש

3/4 כוס סוכר

1 כוס מים רותחים + כוס תיון ארל גריי

1/2 כוס שמן

2 כוסות קמח תופח

1/2כפית סודה לשתייה
1 כפית קינמון

 

עוגת הדבש של סבתא רוזה

 

אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-175 מעלות, ומשמנים תבנית 26, או 2 תבניות אינגליש קייק

2. מערבבים בקערה את החומרים היבשים.
במיקסר עם וו הקצפה, מקציפים ביצים וסוכר. מוסיפים דבש ושמן בהדרגה.

3.מוסיפים את החומרים היבשים תוך ערבול.
ולאחר מכן את המים הרותחים ( כמובן ללא התיון ), בהדרגה.

אופים כ-40 דקות לתבנית 26, וכ-30 דקות לאינגליש.

 

 

לעמוד הפייסבוק של בודוניס