המצרכים (20 מנות):

1.25 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות

250 גרם עדשים כתומות

2 בצלים גדולים קצוצים דק

5 ליטר מים

זר כוסברה

מלח ופלפל

קורט אגוז מוסקט

 

אופן ההכנה:

1.      מטגנים  את הבצל בתוך הסיר על אש בינונית עד להזהבה.

2.      מוסיפים את קוביות הדלעת ומבשלים עד שמשנה את צבעה.

3.      מוסיפים את העדשים ומבשלים כ-5 דקות נוספות.

4.      מוסיפים את המים ומבשלים כחצי שעה.

5.      מורידים את הסיר מהאש ומניחים לו להתקרר כחצי שעה.

6.      מוסיפים את הכוסברה וטוחנים את כל התערובת בעזרת בלנדר ידני.

7.      מוסיפים את התבלינים ומתקנים לפי הצורך.