מרכיבים:
100 גרם טופו (לסועד)
רוטה סויה יאמאסה מופחת נתרן - 100
שמן שומשום -2 כפו
מירין - 30 מי"ל
חסה ערבית
גמבה צהובה
גמבה אדומה
נבטים
בצל סגול
בצל ירוק
2 לימונים
ג'ינג'ר
מלפפון
 
 
הוראות הכנה:
לתוך קערה עמוקה יוצקים 100 סמ"ק רוטב סויה, 30 מי"ל מירין, מיץ המופק מ-2 לימונים, 2 כפות שמן שומשום, פלפל שחור וסנטימטר ג'ינג'ר מקולף וחתוך לרצועות. את הטופו חותכים לקוביות של סנטימטר ומכניסים לקערת המרינדה ומשרים למשך חצי שעה לפחות
 
 
חותכים גמבה צהובה ואדומה, חסה ערבית, בצל סגול וירוק, מלפפון וסנטימטר מקולף של ג'ינג'ר לרצועות דקות. את הירקות מעבירים לקערה מתבלים ב-2-3 כפות מיץ לימון, מלח, פלפל ומוסיפים נבטים ו-3 כפות מהמרינדה שיצרנו. מערבבים היטב ובעדינות
 
 
הוראות הגשה:
על קערת הגשה עמוקה מניחים את הירקות המתובלים ומעליהם מפזרים את קוביות הטופו יחד עם רוטב המרינדה
 
 

בתיאבון!

_______________________________________________________________

צילום: אורן כהן

בניית המתכון: עמית ברשפ, הסטודיו לבישול