המרכיבים ל-12 פיתות קטנות:

3 כוסות מים רותחים
כוס וחצי קמח קוקוס
6 כפות גדושות אבקת זרעי פסיליום
כפית מלח
3/4 כוס שמן זית

 

אופן ההכנה:

מחממים את התנור ל-180 מעלות.

מניחים במעבד מזון את קמח הקוקוס, המלח ואבקת זרעי הפסליום, מעבדים בכמה פולסים. מוסיפים שמן זית, מפעילים את מעבד המזון ומוסיפים את המים הרותחים. מעבדים כדקה עד שנוצר כדור בצק אחיד.

מחלקים את הבצק הרך ל-12 חלקים, משטחים כל חלק לצורת פיתה קטנה, מניחים על תבנית התנור המכוסה בנייר אפייה.

אופים במשך 40 דקות עד שהפיתות תפוחות ושחומות בגוון של פיתות מחיטה מלאה.