המצרכים לגספצ'ו

300 גרם עגבניות שרי חצויות

3 כפות שמן זית

קורט מלח

קורט פלפל

חופן עלי בזיליקום

רבע כוס יין

2 שיני שום פרוסות

 

לסביצ'ה

200 גרם דג ים פילה טרי ללא עור ללא עצמות

3 גבעולי בצל ירוק קצוצים

חצי בצל סגול קצוץ

חצי לימון סחוט

רבע כוס שמן זית

מלח

פלפל

חופן עלי כוסברה קצוצה

 

לסלטון

עלי פטרוזיליה

צנונית פרוסה

עגבניות שרי פרוסות

פלפל צ'ילי פרוס

שמן זית

לימון

 

סביצ'ה דג ים על גספצ'ו עגבניות שרי וסלטון צנונית ועלים ירוקים

 

אופן הכנה:

מחממים מחבת עם מעט שמן זית ושום, מוסיפים את העגבניות ושאר המרכיבים ומטגנים מספר דקות עד שהעגבניות מתרככות. מתבלים במלח ופלפל.

מעבירים למעבד מזון וטוחנים היטב, מעבירים במסננת עד קבלת מרקם חלק.

 

מניחים בקערה את כל מרכיבי הסביצ'ה, מערבבים היטב, טועמים משפרים טעם אם צריך.

 

בקערת עמוקה בוזקים את הגספצ'ו, על חצי שפת הצלחת מניחים את הסביצ'ה ועל חצי הצד השני מסדרים את הירקות ומגישים.

 

בתאבון