מצרכים:

7-8 נתחים של דג ים טרי חתוך לפילה או על העצם לפי בחירה.

1 לימון

1/2 כוס שמן

1 כף פפריקה

1 כף פפריקה חריפה

1 כף כמון

2 כוסות מים

2 כפות רסק

1 כפית קימל

50 מל' קארי אדום מקסצ'אפ

 

קרדיט צילום: אורן כהן

 

אופן ההכנה:

מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הקימל, הכמון ושני סוגי פפריקה ומטגנים מעט תוך כדי ערבוב.

 

קרדיט צילום: אורן כהן

 

מוסיפים את רסק העגבניות וממשיכים לטגן, לאחר שהרסק הופך לכהה מוסיפים את הקארי האדום ולאחר כחצי דקה מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.

 

קרדיט צילום: אורן כהן

 

מסדרים את נתחי הדג בתוך הנוזל ומבשלים על אש בינונית כ- 20 דק'. מוסיפים את מיץ הלימון וכוסברה קצוצה ומגישים. 

 

קרדיט צילום: אורן כהן

 

בתיאבון!