ומה בוחרים בארוחה במסעדה אסיאתית?  

  • סושי
  • נודלס
  • אגרול

 

הבחירה הטובה ביותר: סושי.

 

יחידת סושי אחת שווה כ-34 קק"ל ו-1 ג' שומן. כמה תאכלו? זה כבר תלוי בכם, אבל עכשיו אתם יכולים לעשות בעצמכם את החשבון. אם תסתפקו  ב-5 יחידות שונות, אולי בתוספת ירקות מאודים או סלט, תקבלו ארוחה קלה ומשביעה. אם הסושי מכיל דג סלמון, תזכו גם בתוספת של חומצות שומן מסוג אומגה 3.

 

איטריות מוקפצות לרוב רוויות בשומן צמחי, ופעמים רבות המסעדות מוסיפות להן לחיזוק הטעם מונוסודיום גלוטומט, שיש שרגישים לו.

 

אגרולס אמנם מכילים רק ירקות ונבטים בפנים, אך היות שהם מטוגנים בשמן עמוק, יש בכל יחידה כ-200 קק"ל ו-12 ג' שומן לפחות, וקשה מאוד להסתפק בפחות משניים...