השף אבי ביטון ממסעדת "אדורה" מגיש מנה חגיגית שיכולה להתאים נפלא לשולחן ראש השנה:

 

חומרים

ק"ג בשר פרגית חתוך לקוביות גדולות

 

למשרה

2 כפות פפריקה מתוקה

1 כף כמון

½ כוס סילאן

¼ כוס שמן זית

4 שיני שום כתושות

1 כפית מלח דק

 

לקרם בטטה

4 בטטות מבושלות

200 גר'בצל מטוגן

מלח דק

פלפל שחור

עירית לעיטור

אופן ההכנה

1.      מערבבים את כל חומרי המשרה, מוספים את קוביות הפרגית ומשרים לשעתיים מכוסה במקרר.

2.      משפדים את קוביות הפרגית על שיפודי יקיטורי וצולים אותם על מחבת פסים חמה כ-2 דקות מכל צד.

3.      טוחנים במעבד מזון את הבטטות המבושלות יחד עם הבצל המטוגן, מתבלים במלח ופלפל.

4.      מניחים בצלחת כף מקרם הבטטה, מניחים מעל שיפוד פרגית ומעטרים בעירית קצוצה.

מיכל אנסקי תארח את השף אבי ביטון ממסעדת "אדורה" ב-16.9 במסגרת "שף תטעם" בקניון שרונים שבהוד השרון.

 

קניון "שרונים" בהוד השרון יוזם פעילות קולינרית חווייתית: "שף תטעם". בכל יום ששי וערב חג יתארח שף מוביל לפעילות קולינרית חוויתית וידגים הכנת שני מתכונים בסגנון שבו הוא מתמחה. השף גם יגלה סודות קטנים מהמטבח הפרטי ובסיום ההכנה אפשר יהיה לטעום מן המנות. והכל  ללא תשלום.

 

עם תום ההדגמה אפשר יהיה להצטייד במיטב חומרי הגלם ב-  Food market שבו יוצג מגוון רחב של פירות וירקות שנקטפו בבוקר האירוע, וגם  להריח, ללגום ולטעום שמני זית מיוחדים, חלבה וטחינה בייצור מסורתי, בירה ממבשלת בוטיק, ליקרים מיוחדים, קונפיטורות וריבות טבעיות, זיתים מיוחדים בכבישה מסורתית, גבינות, רטבים וממרחים ייחודיים, יינות של יקבי בוטיק, דבש מיוחד, שוקולד איכותי בעבודת יד, דים סאם, וגם לחמים, מאפים ועוגות.

 

עדכון שוטף באתר האינטרנט www.sharonim-mall.co.il

כתובת: מתחם שרונים,  א.ת. נווה נאמן, הוד השרון 09-7730995.  החניה חופשית!