לביבות גבינה אפויות - עם הפתעה

מרכיבים:

·        1 חבילה גבינה "טוב טעם"

·        1.5 כוסות קמח תופח (+קמח לקימוח הידיים)

·        2 ביצים

·        1/4 כוס סוכר

·        כפית תמצית וניל

 

למלוי:

·      20 דובדבנים משומרים מגולענים שהושרו מספר שעות בתוך חצי כוס ליקר דובדבנים וסוננו.

 

להגשה:

·        אבקת סוכר

 

ההכנה:

1.     לערבב ידנית בקערה גבינה, ביצים, סוכר ותמצית הוניל.

2.     להוסיף קמח מנופה, לבחוש עד לאיחוד ולהכניס למקרר לשעה.

3.     לקמח מעט את הידיים, ללבב מהתערובת לביבות שטוחות.

4.     להניח על כל אחת דובדבן ולסגור סביבו את בצק הלביבה לצורת כדור. 

5.     לשטח מעט ולהכניס לתבנית שקעים משומנת בתרסיס שמן.

6.     לאפות כ- 8-10 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, עד שפני הלביבה מזהיבים.

7.     לפני ההגשה לזרות אבקת סוכר.