מתכון קליל, פשוט ומהמם לפסטה על בסיס דגים עם טעם חמצמץ ונהדר. המתכון הכי פשוט וקצר שיש - מתאים במיוחד למי שאין לו סבלנות לבשל בימים לחוצים כאלה, אבל לא רוצה לוותר על אוכל אמיתי.

 

עוד ב-Onlife:

 

מצרכים:

שום (שן לכל סועד)

עגבניות שרי (בערך 10-15)

קופסת שימורי טונה בשמן

חבילה אנשובי

צלפים (כף לכל סועד)

כ-5 עלי בזיליקום קצוצים

 

אופן ההכנה:

1. מבשלים פסטה מהירת הכנה (מסוג גנצ'טי או קפליני).

2. מחממים מחבת עם שמן זית, מוסיפים את השום ומחכים שיזהיב ולא יישרף.

3. מוסיפים רבעים של עגבניות שרי, אנשובי, וצלפים וממתינים שהאנשובי יימס קצת בתערובת.

4. מוסיפים טונה, מערבבים, מוסיפים פלפל שחור, קורט סוכר ובזיליקום. כל הטיגון נמשך בערך 5 דקות.

5. מוזגים את הרוטב על הפסטה בנדיבות ומפזרים פרמזן מעל.

 

 

טעים המחץ!