פתיתים ונקניקיות זה שילוב מנצח שאין ילד בעולם שיסרב לו. בתוספת של נגיעת חלב קוקוס ומעט כוסברה גם שאר בני הבית יתאהבו. השילוב המיוחד מביא את המנה למקום שונה ומפתיע.

 

עוד ב-Onlife:

 

החומרים:

2 בצלים, קצוצים

2 שיני שום, קצוצות

1/2 חבילה (350 גרם) נקניקיות עוף מיני מיני טירת צבי

1 קופסא (260 גרם) עגבניות מרוסקות

1 קופסא (100 גרם)רסק עגבניות

1 קופסא (200 מ"ל) חלב קוקוס

1/2 כפית פפריקה מתוקה

מלח ופלפל שחור

חופן של כוסברה טרייה

1 חבילת פתיתי כוכבים

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר מטגנים את הבצל כ- 5 דקות, ומוסיפים את השום לדקת טיגון נוספת.
  2. מוסיפים את הנקניקיות ל- 3 דקות, יוצקים את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות, מערבבים ומוסיפים את חלב קוקוס, מתבלים ומוסיפים את הכוסברה, מבשלים על אש קטנה כ- 15-20 דקות
  3. מכינים את הפתיתים לפי הוראות היצרן, יוצקים את הרוטב העשיר והנקניקיות מעל הפתיתים, מערבבים ומגישים. 

 

מתכון באדיבות טירת צבי