תוהים מה לעשות עם קישואים ונמאס לכם מהמתכונים הקבועים שדורשים בישול או אפייה שלהם? מסתבר שהקישוא טעים גם ללא בישול, ואפילו עם הקליפה! כל מה שנחוץ זה מיקסר וכמה תבלינים ויש לכם ממרח טעים, בריא ודיאטטי שירענן לכם את הכריכים.אופציה מעולה לסנדביץ טבעוני לילדים לבי"ס או בשבילנו לעבודה. יכול להיות מעולה גם כחלק מארוחת טאפאסים (פינצ'וס).

 

עוד ב-Onlife:

 

רכיבים:

טופו

1 קישוא- חתוך לרבעים, אין צורך לקלף

חופן נענע

½  בצל

1 שן שום

חופן אגוזי מלך

כף מיץ לימון

מלח ופלפל

ממרח טחינה או טחינה גולמית

 

הכנה:

1. פורסים את הטופו לפרוסות ברוחב 1 ס"מ בערך ושמים בטוסטר משולשים.

2.הכנת ממרח קישוא-נענע: שמים בקערה קישוא, בצל, שום, נענע, לימון, אגוזים ותבלינים. מפעילים את המיקסר עד שהתערובת הופכת לממרח.

3. הרכבה- מורחים על הלחם שכבה של טחינה, מעליו שכבה של ממרח קישוא-נענע ומעל מניחים פרוסות חמות של טופו.

 

מי ידע שאפשר להכין ממרח מקישואים בלי לבשל אותם? כריך עם טעם שונה ומיוחד, וטעים לא רק לטבעונים מבינינו.