מרכיבים:

חצי קילו בשר סירלויין טחון

חצי קילו בשר צלעות טחון

100 גרם שומן בקר איכותי

1 בצל קצוץ

מלח דק

פלפל שחור טחון

כמון – לפי טעם אישי

 

אופן ההכנה: 

מטגנים את הבצל עד שמשחים. מניחים להתקרר מעט.

 

 

מכניסים את הבשר הטחון עם השומן לקערה ומערבבים לאיחוד

מקפלים את הבצל לתוך תערובת הבשר ומתבלים לפי הטעם.

סוגרים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים!

מוציאים מהמקרר, מכינים קציצות לפי הגודל הרצוי

מניחים על הגריל ומטגנים משני צדדים

טיפ חשוב מאוד - לערבב את הבשר עם הידיים ולא למעוך אותו.

 

המלצה שלי - תוספות שיהפכו את ההמבורגר לחלומי עוד יותר:

פטריות מטוגנות

 

 מלפפון חמוץ

 

חסה

 

עגבניה ובצל

 

בתיאבון!