הרכיבים

156 גר' מים

156 ג' חלב

125 גר' חמאה

5 גר' סוכר

5 גר' מלח

188 גר' קמח

5 ביצים

200 מעלות 5 דקות

180 מעלות 10 דקות                                   

 

 

אופן ההכנה:

מכינים בצק רבוך:

שמים בסיר על האש מים, חמאה, סוכר ומלח עד לקבלת מסה אחידה.

מוסיפים את הקמח בבת אחת ולבסוף את הביצים בהדרגה.

מעבירים למיקסר עם וו גיטרה ומערבבים על מהירות גבוהה עד שמתקרר.

מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.

מזלפים על נייר אפיה (או בעזרת 2 כפות) ברווח של לפחות 2 ס"מ האחד מהשני.

אופים בחום של 200 מעלות במשך 5 דקות .

להוריד ל-180 מעלות ולאפות 15 דקות נוספות. 

 

האופציה המתוקה: לזרות מעט סוכר גבישי מעל לפני האפייה.

 

האופציה המלוחה: להוסיף חופן גבינת מוצרלה או פרמזן מגוררת דק לתערובת ולערבב ידנית. לזלף על ניר האפייה ולזרות מעט קצח מעל לפני האפייה.

 

 

*ניתן להגיש גם ללא מילוי

 

**המתכון באדיבות קפה בייקר'ס