לקראסט

כוס תמרים (מושרים כשעה במים)
2 כוסות שיבולת שועל (לא אינסטנט)
כוס שקדים/ אגוזים

חצי כוס קקאו

כף סירופ מייפל אמיתי

2 טיפות תמצית וניל



למילוי:

2 כוסות קוקוס

3 כפות מי קוקוס

1/4כוס שמן קוקוס

2כפות מייפל טבעי

קורט מלח



ציפוי שוקולד טבעי
1/4כוס שמן קוקוס

1/2כוס קקאו נא

1/4כוס מייפל אמיתי



אופן ההכנה
הקראסט
במעבד מזון מכניסים את השקדים והשיבולת שועל וטוחנים

אחר כך מוסיפים את שאר החומרים וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד,

מוציאים חצי מהתערובת ומשטחים בתבנית,

בקערה אחת מערבבים את שמן הקוקוס המומס עם שאר חומרי המילוי ומורחים מעל התערובת הראשונה ומכניסים למקפיא לרבע שעה עד להתמצקות,

מוציאים מהמקפיא ומשטחים מעל את החצי השני של התערובת הראשונה ומחזירים למקפיא לחצי שעה,
בזמן הזה מכינים את הציפוי
מערבבים בקערה את כל החומרים ומניחים בצד,

כשהחטיף התמצק במקפיא כעבור חצי שעה

מוציאים וחותכים לריבועים או רצועות

וטובלים כל מלבן בציפוי השוקולד ומניחים בתבנית, ככה עד שכל הרצועות מצופות בשוקולד

ומחזירים למקפיא עד שזה מוכן.