החומרים:

30 גרם מוצרלה – ניתן לטגן ולשים בתוך הרול

30 גרם גבינת שמנת

20 גרם סלומון טרי חתוך לרצועות

15 גרם אבוקדו חתוך לרצועות

10 גרם גזר חתוך לרצועות

120 גרם אורז סושי

1 יחידות אצה (נורי גולד)

 

ציוד נדרש:

מחצלת סושי

קרש חיתוך

סכין סושי חדה

 

אופן הכנה:

1.    חותכים את הירקות והסלמון לרצועות דקות

2.    מטגנים את גבינת המוצרלה

3.    על פני אצת הנורי משטחים חופן אורז סושי מוכן.

4.    מורחים את גבינת השמנת

5.    מכניסים את הירקות ואת המוצרלה לאורך האצה ומגלגלים עד להידבקות האורז באצה.

6.    מגלגלים את האצה וחותכים ל6 או 8 יחידות.

 

ניתן ליצור סנדוויץ סושי כשהמוצרלה מגורדת בפנים בציפוי טמפורה מטוגן - כדי שהמוצרלה תתחמם.

ניתן להוסיף גבינת שמנת מתובלת בטוגראשי ועירית.

 

צורת הגשה:

1.    חותכים את הרול ל6 או 8 יחידות ומגישים עם רטבים בצד.

2.    רטבים להגשה: ג'ינג'ר/וואסבי/סויה/טריאקי/ספייסי מיונז.