המרכיבים:

פלפל צהוב בינוני, חתוך לקוביות

פלפל אדום בינוני, חתוך לקוביות

פלפל כתום בינוני, חתוך לקוביות

גזר בינוני, חתוך לפסים לאורכו

גזר בינוני, חתוך לעיגולים

קישוא בינוני, חתוך לקוביות

חציל בינוני, חתוך לקוביות

כפית אורגנו יבש

כפית תימין יבש

מלח ופלפל גרוס לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

מניחים ומסדרים בשכבה אחת את הירקות בתבנית עם נייר אפייה

בקערית מערבבים כ4 כפות שמן זית עם כל התבלינים.

בעזרת מברשת סיליקון, מושחים את הירקות בשמן המתובל מהקערית.

אופים ב200מעלות טורבו לכשעה, או עד שהירקות משחימים ומתרככים.

מגישים ואוכלים חם. טעים גם קר!