סלט גריסי שיבולת שועל מלא בכל טוב

מצרכים:

  • חבילה (500 גרם) גריסי שיבולת שועל מבושלים. יש לבשל אותם כמו שמבשלים פסטה למשך עשר דקות עד שהם מוכנים
  • 1 סלק גדול חתוך גס
  • 2 גזרים חתוכים גס
  • חתיכת דלעת קטנה חתוכה גס
  • 3 מלפפונים חתוכים לקוביות
  • חופן פטרוזיליה
  • 1 כוס שקדים פרוסים קלויים 3 דקות על מחבת

לרוטב:

  • 5 כפות שמן זית
  • מיץ מלימון שלם
  • כף מייפל
  • כף חומץ בלסמי
  • מלח

אופן ההכנה:

  1. במעבד מזון/פומפייה מגרדים את הסלק, הגזר והדלעת ומניחים בקערה.
  2. מוסיפים את יתר הרכיבים ומערבבים היטב.
    כדאי שתכניסו לתפריט. שיבולת שועל. צילום: Shutterstock

    כדאי שתכניסו לתפריט. שיבולת שועל. צילום: Shutterstock

    בתיאבון!