נטו בריאות: סלט גריסי שיבולת שועל מלא בכל טוב
שיבולת שועל היא אחד הדגנים האהובים והבריאים. אפשר לאכול אותה בסלטים או בדייסות ואפילו למרוח על העור כדי לתת לו מראה זוהר. היא מסייעת בהורדת רמות הכולסטרול בדם ואם עוד לא השתכנעתם, פשוט תכינו את הסלט העשיר הזה, ותראו כמה זה קל לאכול טעים וגם בריא
סלט גריסי שיבולת שועל מלא בכל טוב
מצרכים:
- חבילה (500 גרם) גריסי שיבולת שועל מבושלים. יש לבשל אותם כמו שמבשלים פסטה למשך עשר דקות עד שהם מוכנים
- 1 סלק גדול חתוך גס
- 2 גזרים חתוכים גס
- חתיכת דלעת קטנה חתוכה גס
- 3 מלפפונים חתוכים לקוביות
- חופן פטרוזיליה
- 1 כוס שקדים פרוסים קלויים 3 דקות על מחבת
לרוטב:
- 5 כפות שמן זית
- מיץ מלימון שלם
- כף מייפל
- כף חומץ בלסמי
- מלח
אופן ההכנה:
- במעבד מזון/פומפייה מגרדים את הסלק, הגזר והדלעת ומניחים בקערה.
- מוסיפים את יתר הרכיבים ומערבבים היטב.
בתיאבון!