באוכל, אין דבר כזה בריא ולא בריא.  אין שחור או לבן - ואין נכון או לא נכון. 

המזון שלנו, שמזין אותנו, הוא סקאלה של בחירות, בכל ביס מחדש. 

כדי לחיות חיים יותר טובים, אנחנו רק צריכים לצמצם את הביסים הפחות טובים

ולהגדיל את החלק של הביסים הטובים.

מה זה ביסים טובים?  יותר קרובים למקור, יותר עשירים.  יותר טריים. יותר עונתיים. יותר מקומיים. נו, פשוט יותר טובים. 

רוצים דוגמאות? ברור:

בשוקולד - לכו על שוקולד מריר, באחוזי קקאו גבוהים ולאו דווקא על שוקולד חלב. ועדיף שוקולד חלב משוקולד לבן (שבכלל אין בו קקאו. באפיה - קמח מלא במקום קמח לבן.  ואם כבר – אני אוהבת קמח כוסמין 

עגבניות למשל? רק שתדעו שחלק מהן בכלל לא גדלו בארץ. תנסו לבחור בכאלה שגדלו בשדות שלנו

רוצים להפחית חלב? רוצים להפחית גלוטן? יש היום כל כך הרבה אפשרויות. רק תבחרו!

 בקיצר – החיים מלאים בבחירות . בכל ביס מחדש אנחנו יכולים לבחור קצת יותר טוב בשבילנו.

רק צריך להקדיש לביס הזה רגע של מחשבה.  ורגע קצר נוסף של בחירה. בחירה קצת יותר טובה.