מתנות מדליקות לחג מעולם כלי הבית, המטבח והאוכל
לא משנה מה תביאו לארוחת החג, כדאי שיהיה פרקטי, שימושי ומשמח. אוכל וכלי מטבח זה הכי "בול בפוני".
פותחים שולחן חג חגיגי עם ה-MASHBIR
משהו טוב מאד קורה במשביר, או כדאי שנאמר MASHBIR כי מהיום הלוגו משתנה ויופיע באותיות לועזיות, זה מצטרף לעוד דברים טובים ומרעננים שקורים שם, כמו האתר החדש שהרשת הקימה וזוכה לפעילות על של קהל הצרכנים, ולכבוד החג הם מציגים קולקציות מהמשובחות שראיתי עד כה.
ביקשתי מלירון מנהלת מחלקת כלי הבית שתיתן ההמלצות לסידור שולחן החג. "אני ממליצה על צבעי השחור, הלבן, והזהב. אלו הצבעים שתמיד הולכים ביחד ויוצרים מראה מודרני, אלגנטי ועכשווי. מראה שלעולם לא נמאס ממנו ואינו בר-חלוף. צלחות הגשה בשחור או בלבן עם פס זהב עדין, וגם מערכות נקיות וחלקות בשחור או בלבן וללא פס זהב עבור האנשים שפחות מתחברים לזהב, וגם לאלה שמעדיפים פרקטיות על יופי היות והכלים עם פס הזהב פחות אוהבים את מדיח הכלים. לא מדובר על צבע ה"זהב" באופן משתלט, כי אם בנגיעות קלות שנותנות את האווירה החגיגית המיוחדת. המינונים של הזהב נמוכים והם באים לידי ביטוי עם נרות, חבק של מפיות, קנקני זכוכית שקופה עם מכסה זהב, או אפילו כוסות יין עם רגל זהב. האיזון בצבעוניות הוא שם המשחק"
צילומים דניאל לילה, סטיילינג דלית רוסו.
לצד כלי האוכל, תוכלו למצוא שפע של כלים נלווים. כמו. קנקנים, אגרטלים, מעמדים, מגשים, וצנצנות אחסון עם מכסה, כולם עם נגיעה של זהב או כסף. וגם את קולקציית החזרה לטבע הכוללת כלים מעץ, זכוכית וברזל ושילובים ביניהם. "בית עוגה" עם רגליות מעץ ועם פעמון מזכוכית שהוא הלהיט של החג, מגשי עץ עם ידיות מעוצבות מברזל, קערות עץ להגשה עם ציפוי פנימי שהופך את הכלי לאלגנטי ואסתטי יותר להגשה. כפות עץ, ועוד. קולקציית ה"חזרה לטבע" מכילה מנעד רחב של מוצרים שמתאימים הן לשלחן החג, והן לשימוש יומיומי אחרי החג, והם תמיד יוסיפו נופח של קיימות וטבע לכל ארוחה.
והמחירים אטרקטיביים ונגישים לכולם. המנעד גדול מאד ואפשר למצוא פריטים ב-29.90 ₪ ויש גם ב-149 ₪ ומעלה. אין מצב שלא תמצאו שם את מה שאתם מחפשים.
להשיג ברשת " MASHBIR" בכל רחבי הארץ וגם באתר האונליין https://365mashbir.co.il/
לעיון בקטלוג הרשת, file:///C:/Users/USER/Downloads/Mashbir%2
סוכריות קשות ללא סוכר
סוכריות קשות ZERO CANDIES, של חברת נאוברנד, הכוללת ששה טעמים חדשניים, נשמע בסדר אבל לא מלהיב מספיק, זה בגלל שטרם טעמתם את הסוכריות, שלא רק שהן טעימות ויכ כאלה עם שוקולד בפנים שמגיע בסוף, אבל זה גם בלי סוכר. להתעלף.
הסדרה עם מילוי השוקולד כוללת שלושה טעמים: תפוז, חמאה ומנטה במילוי שוקולד בלגי עשיר וטעים המיוצרים בטכנולוגיה חדשה המשלבת לראשונה מילוי קרם שוקולד בלגי עשיר בסוכריה קשה. לא תאמינו לטעמים ולגורם ההפתעה, איך הפה מתפוצץ ומתמלא בטעם השוקולד ובמרקמים שונים בו זמנית וואהו. תת הסידרה השנייה כוללת 4 טעמים נוספים כמו אייס בלו מרענן, לימון עם ויטמין C, אספרסו מעודן ותות קרמי, שהם לא פחות טעימים רק בלי השוקולד. כאמור, כל הטעמים ללא סוכר ומכילים תחליפי סוכר (ISOMALT וסטיביה), אין חומרים משמרים והמוצר עומד ברפורמת הסימון התזונתי בכמות הסוכר והשומן הנמוכה.
ZERO CANDIES, מביאה בשורה חדשנית לקטגוריית הסוכריות הקשות גם באריזה הקומפקטי והאלגנטית הנכנסת בקלות לכל כיס, תיק וליד ידית ההילוכים באוטו. זו המתנה האולטימטיבית למי שיש לו פטיש למתוק וצורך סוכרים ללא הבחנה, ישנה ואני ממליצה על האריזה סופר משתלמת עם כל 7 הטעמים.
המוצר הינו בעל הכשר של בד"ץ וסטהיים, והרב רלב"ג חלב נכרי (למוצרים החלביים). המחיר ינוע בממוצע בין 7-8 שקלים לאריזה, המכילה 12 סוכריות.
ראיתם איזה ויזואלים יצירתיים שופעים סטייל? ממש כמו הסוכריות.
את סדרת הסוכריות החדשה ניתן לרכוש בכל רשתות המזון והשיווק המובילות.
אריזה חגיגית של מוצרי פרמיום מהגליל של המיזם החברתי "גליליס"
"גליליס" הינו מיזם חברתי של קבוצת MORAZ "צמחי מרפא", בעל ערך סביבתי וחברתי גבוה לקידום יצרנים קטנים מהגליל והפריפריה ואוכלוסיות עם צרכים מיוחדים. השנה גליליס יוצאת לראשונה בשיתוף פעולה עם עמותת וראייטי ישראל במטרה לתמוך בילדי העמותה. במשך מעל ל-50 שנה עזר ארגון וראייטי לעשרות אלפי ילדים עם אוטיזם, שיתוק מוחין, תסמונת דאון ולקויות אחרות, מכל המגזרים, העדות והדתות, להשתלב שיקומית וחברתית בחברה הישראלית.
המארזים האיכותיים של גליליס מכילים מגוון מוצרים של מיטב יצרני הבוטיק בגליל החל מיינות, ממרחים, שמן זית, דבש, טחינה וחליטות תה. כל המוצרים אותנטיים, מחוברים לאדמה ולטבע באווירת הרוח הגלילית, מגוון גדול של מוצרים הנעשים מאהבה למקום ,לאדם, לאדמה ולארץ הגליל. השנה, מציעה גליליס מוצרים חדשים כמו ממרח תות רימון, רוטב רימונים, טפנד זיתים שחורים, ממרח פסטו, פיצוחים, רוטב רימון טריאקי וכפית עץ ממותגת. טווח מחירי המארזים: 85-185 ₪
במסגרת השת"פ יימכרו מארזים מיוחדים של גליליס כאשר על כל רכישת מארז יתרמו מטעם גליליס 10 ₪ לילדי העמותה. בנוסף, גליליס משתפת פעולה עם עמותות וארגונים חברתיים נוספים ועם עמותת אנוש- מרכז תעסוקה לאנשים עם צרכים מיוחדים.
לאתר גליליס :https://galilees.co.il/product-category/boxes/packages-variety
קטלוג מוצרים: GALILEES_catalogeRoshShana2021.pdf
גלידת מגנום
מה דעתכם להגיע בערב חג עם גלידת מגנום באריזה אישית, כן, יש דברים כאלה
את הגלידה של מגנום לא צריך להציג לאף אחד, לא בכדי קוראים לה אצולת הגלידות. המותג לא מפסיק לחדש ולהפתיע את החך שלנו הצמא לעוד מתוק וטעים, ועכשיו הם משיקים חדשנות נוספת אטרקטיבית, פורמט של כוס אישית בשני טעמים מפנקים:
וניל קלאסיק - גלידת שמנת בטעם וניל עם שבבים וציפוי עליון המכילים שוקולד מריר מעולה, ו-וניל שקדים – גלידת שמנת בטעם וניל עם שקדים מסוכרים, שבבים וציפוי עליון המכילים שוקולד חלב מעולה הטעמים בכוסות האישיות הם אדפטציה לשניים ממוצרי סדרת הפיינטים של מגנום, וניל קלאסיק ווניל שקדים עם מתכון מיוחד המותאם לפורמט של כוס אישית. מיוצר בחו"ל, כשר לאוכלי אבקת חלב נוכרי
הביאו לכל אחד מנה אישית משלו, ואף אחד לא יחשוש שיאכלו לו הכול ולא יישאר. ותאמינו לי, זה לא רק נראה טעים, זה טעים אש.
להשיג ברשתות המזון ובפיצוציות שמבינות עניין.
סולתם יוצאת עם סדרת כלי בישול חדשה CUBE
כלי בישול יכולים לשנות מקצה לקצה את חווית הבישול. כלים איכותיים עושים את החיים קלים. קחו לדוגמה את סדרת כלי בישול Cube של סולתם, המיוצרים מאלומיניום בתהליך Forged רב שכבתי ובציפוי ההופך אותם לחזקים ועמידים לשנים רבות, עם חלוקת חום שווה ויעילה לקבלת תוצאת בישול מיטבית, ולא רק איכות כי הכלים גם בעלי מראה מעוצב ונוח לשימוש.
מכסה הסירים עשוי זכוכית שקופה, עם חריר לשחרור אדים, המאפשר מעקב אחר התקדמות תהליך הבישול ללא צורך בהרמת המכסה, מסביב למכסה טבעת סיליקון עבה לאיטום מיטבי ולשמירה על ציפוי ה- Non Stick. כלי הבישול בעלי ציפוי Non Stick Food Safe, בטוח לשימוש ומונע את הידבקות המזון , ידיות ארגונומיות, Soft Touch נעימות למגע ומבודדות חום, בעיצוב מיוחד, לנוחות בשימוש. בנוסף, ישנן מגיני להבה בין הידיות לגוף כלי הבישול, דבר המונע את התחממות הידיות ומוסיף לבטיחות ולנוחות.
כלי הבישול קלים לניקוי, מותאמים לשטיפה במדיח כלים ולניקוי בשטיפה ידנית ומגיעים בגדלים סוטז' בגודל 24 ס"מ, סירים (בגדלים 28,24 ו-32 ס"מ), מחבתות (בגדלים 24,20 ו-28 ס"מ), הסדרה מגיעה בצבע זית אופנתי עם 3 צבעים של ידיות – שחור, צהוב ואדום. טווח מחירי הסדרה: 115-350 ₪
חכו עוד לא סיימתי. על סדרת סכיני שף החדשה "ווסאבי" שמעתם? אם לא כדאי שתפנימו כי אלו מהסכינים הטובים שפגשתי, המיועדים לחיתוך, קיצוץ ופריסת בשר, עופות ודגים טרם הכנתם, וגם לחיתוך ירקות לרצועות בכל עובי רצוי.
הסכינים החדשים מיוצרים מ- High Carbon German Stell, מתכת גרמנית איכותית המורכבת ממפלדת אל- חלד בעלת אחוז גבוה של כרום ופחמן. הרכב חומרים המעניק לה יציבות, גמישות ועמידות לשנים רבות. הלהב וחלקה המתכתי של פנים הידית עשויים יחידה הומוגנית אחת, דבר המוסיף ליציבות, עמידות ודייקנות השימוש והחיתוך. הידית הארגונומית עשויה עץ, בעלת משקל מאוזן ומתאימה לאחיזה נוחה ובטיחותית בכף היד ומונעת החלקה למקסימום בטיחות בעת השימוש. להב הסכין חושל בתהליך Ice Hardening ייחודי, במהלכו נטבל בחנקן נוזלי מקפיא, המקנה לפלדה חוזק מולקולארי, עמידות וגמישות יוצאי דופן.
הסכינים זמינים במספר מידות, מחירי השקה החל מ – 65 ₪ - 95 ₪
להשיג ברשת חנויות 'סולתם' ובחנויות כלי בית ומטבח המובחרות, ובאינטרנט: https://soltam.co.il/
cook and bake
הרשת עם מגוון המוצרים מהגדולים בתחום הבישול והאפייה, המציעה לכבוד ראש השנה מארזי מתנה מהודרים במחירים אטרקטיביים ועד 60% באתר המכירה.
לדוגמה, מארז קנקן תה מעוצב ו-4 כוסות מבית ROSO ב139 ₪ במקום 349 ₪ מארז שני סירים, כף ערבוב ותרווד ב- 249 ₪ במקום 675 ₪. אז אם אתם עדיין לא סגורים על מתנה להורים של החברה, זה הזמן להיכנס לאתר ורק לבחור. כי מחירים כאלה לא תמצאו בשום מקום אחר. המחירים בתוקף עד ה-29.9.21
להשיג בסניפי הרשת cook and bake : דיזנגוף סנטר תל אביב, גרנד קניון חיפה, קניון רננים רעננה, קניון עיר ימים נתניה, קניון הגבעה - גבעת שמואל, קניון ראשונים - ראשל"צ, קניון בן גוריון - ראשל"צ, מרכז שוסטר תל אביב ובאתר האונליין של הרשת https://www.cook-bake.co.il/
חג שמח