תפריט חורף חדש ברשת ביגה BIGA

הנה כמה דברים שאולי לא ידעתם על רשת הפרימיום "ביגה" - רשת קפה בולנז'רי- פטיסרי,

הרשת המונה כ 35 סניפים ברחבי הארץ,

ממש בימים אלה היא משיקה תפריט חדש לחורף 2024 המורכב ממנות שף בהשראת מסעדות הביסטרו הטובות בעולם, תפריט מגוון עם נגיעות עיצוביות המשלבות טעמים הלקוחים מהמטבח ההודי, תאיילנדי, היפני והסיני, תוך שמירה על טעם החך הישראלי. זאת תוך התייחסות למחירים, משתלמים השווים לכל נפש.

חדשות לטבעונים! מנה חדשה בתפריט של טאקו מקסיקני עם מילוי אסאדו בשר מפורק טבעוני- 100% טבעוני במחיר מנה: 57 ש"ח. 

לצד התפריט העשיר, הרשת מציעה מגוון רחב של מוצרים לרכישה לבית כמו:  מאפים ולחמים המיוצרים מחומרי גלם איכותיים וטבעיים בלבד הנאפים בעבודת יד בתנורי אבן, דברי מאפה טריים הנאפים במקום ועשויים 100% חיטה מלאה ממחמצת, לחם שיפון עם גרעיני פשתן ושומשום,  לחם עגבניות מיובשות , לחם סלק עוד מגוון רחב של לחמים.

בנוסף המעדנייה מציעה מגוון עוגות, עוגיות, מטבלים, ממרחים, פסטות, רטבים, מוצרים ללא גלוטן ומוצרים ללא סוכר שאותם ניתן לרכוש הביתה.

בשורה חדשה מהתנור: בקרוב יפתח מרכז מבקרים עבור הקהל הרחב, במפעל הפסטה של המותג, הממוקם בצפון הארץ (אזור התעשייה חיפה)., ויכלול  סיורים קולינארים, סדנאות לילדים ומבוגרים, מסעדת פסטה ביגה, וחנות מפעל עם מעדנייה שתשווק מגוון המוצרים כמו פסטות, רביולי, רטבים, ממרחים לפסטה ועוד, במחירים מיוחדים של חנות מפעל.

סניפי ביגה כשרים למהדרין

 אז מה בתפריט החדש? יכולה להעיד שטעמתי ממגוון רחב ביותר ואהבתי הכול.

התפריט החדש מאפשר מנות הניתנות לחלוקה בין מספר סועדים, עשירות בערכים תזונתיים. המגוון הרחב של העולמות, מגיש לנו השף של ביגה מנות שמאחדות גם וגם, לדוגמא: מנות הראשונות כמו סלט כרובית וטחינה חמצמצה ב 52 ₪, כדורי ארנצ'יני ב 54 ₪, טאקו מקסיקני ב 57 ₪, או פוקאצת חריפים ב 49 ₪.

במנות העיקריות תמצאו מוקפץ אודון טוקיו ב-72 ₪, ריזוטו פטריות ב-74 ₪, פטוצ'יני פוטנסקה ב-64 ₪, קנלוני של סבתא פרנצ'סקה ב- 72 ₪, טורטליני ארטישוק ברוטב שמנת וכרובית ב-82 ₪, סלמון מומביי ב-102 ₪, דניס צלוי על פסטה קרועה ושרי ב- 117 ₪, וסלמון צלוי עם פירה ברולה  ב-97 ₪.

ואסור לכם לוותר על הקינוחים, כי הרשת מחדשת שתי מנות דגלשלה, פרנץ טוסט בריוש ובננות מקורמלות ב- 54 ₪ וטארט שקדים וים פירות יער ב 54 ₪.

לא יודעת מה אתכם, אני מאמצת את הרשת כמסעדת הבית שלי. בתיאבון

לאכול בכל סניפי הרשת ברחבי הארץ

 

 

מותג התה הבינלאומי פומפדור, עכשיו עם חליטת הנענע 

פומפדור העולמית משיקה את חליטת נענע. אחרי מחקר בקרב צרכני קטגוריית התה בישראל, בו עולה כי נענע הוא הטעם המועדף והנצרך ביותר על ידי הצרכן הישראלי.

חליטת הנענע מכילה מרכיבים טבעיים בלבד הנבחרים בקפידה ישירות מהחקלאים ועוברים למפעלי החברה בגרמניה, לבדיקות איכות מחמירות ולתהליך ייצור קפדני, 90% נענע ו-10% מנטה שיוצרים שילוב מנצח וטעם מושלם, וללא קפאין או חומרי טעם וריח. בכל מארז 20  שקיקים. חליטות נענע מצטרפת להשקות נוספות כמו חליטת גי'נגר דבש, חליטות חורף אירופאיות בטעמי סנגרייה חמה, פטל- מרנג ועוד.

מחיר מומלץ לצרכן: 15.90 ₪

להשיג בכל רשתות המזון והשיווק והחנויות המובחרות.

 

 

טורטיות מיני עשויות מקמח חיטה, וטורטיות מקמח כוסמין של "מאסטר שף"

בימים אלו מושקים 2 מוצרים חדשים של מאסטר שף, טורטיות מיני מקמח חיטה, וטורטיות מקמח כוסמין, כל זאת לאוהבי הבריאות שמעדיפים קמח איכותי ובריא.

הטורטיות מיני מקמח חיטה מתאימות להכנת טאקוס, כריכים לילדים ולא רק להם, ולשומרי משקל היות וכל טורייה מכילה רק 81 קלוריות.

טורטיות הכוסמין מתאימות למי שמחפש בחירה מזינה ובריאה יותר, והן מתאימות לכריכים במגוון מילואים כמו חביתות עוף, ירקות ועוד. אפשר להשתמש בטורטיות גם כבסיס לפשטידה או לפיצה.

מחיר 10.90 ש"ח

להשיג בחנויות המובחרות וברשות השיווק והמזון

 

 

קוקלטייל של אהבה

אתר האלכוהול והיין Paneco מתאים עצמו לצו השעה, בה אנשים מעדיפים לחגוג יותר אינטימי ושקט, אחד על אחד, ומציע לרגל ה-'ולנטיין דיי' גירסה לדייט ביתי בסגנון ערב קוקטיילים אינטימי.

טיפים ל"קוקטייל זאת בעצמך" ממומחי האתר להכנת משקאות לערב אהבה מושלם מתכון לאפרול שפריץ מרענן וקליל:

 רכיבים :

60 מ"ל אפרול, 60 מ"ל פרוסקו, סודה, לקישוט גלגל תפוז. מומלץ להכין בכוס בלון. ורצוי לא לשכוח קרח וכוס יין גדולה  ורצוי לערבב טוב לפני השנייה

הוראות הכנה: לוקחים כוס בלון/ כוס יין קלאסית וממלאים אותה בקרח בנדיבות. מוזגים את האפרול והפרוסקו (יין לבן מבעבע יבש)

סוגרים בנגיעה של סודה, מערבבים היטב ומקשטים בפלח תפוז עסיסי.

ואם לא בא לכם להכין, ודווקא רוצים מארז מפנק לתת לבן/בת הזוג, כדאי שתדעו שבאתר Paneco מציעים מנעד עשיר של מארזים חגיגיים שהם ה-"מאטץ'" המושלם למגוון המתכונים באתר, לדוגמא: מארז אפרול שפריץ  להכנת המשקה בבית.

המארז מכיל: אפרול - ליטר, ווגה פרוסקו DOC רוזה אקסטרה דריי, כוס ג'ין טוניק 755 מ"ל

מחיר: 189 ₪

רוצים עוד סרטונים של קוקטיילים להכנה בבית? כנסו לאתר ותתחילו להשפריץ https://www.paneco.co.il/Cocktails

בלוג עם מגוון מתכונים כתוביםhttps://www.paneco.co.il/PanecoBlog/cocktail-week/

להשיג באתר PANECO.CO.IL

 

 

חטיף POOF בצורת לב במיוחד לחג האהבה

POOF הינו מותג חטיפים לילדים בטעמים ובצורות שונות כבצורת כוכבים, בצורת טבעות, פוף בצורת גריל ועוד. והפעם לכבוד חג האהבה המותג משיק חטיף בצורת לב,  אפוי, בטעם גבינה, עשוי מתירס, ומרקם נימוח ונמס בפה שמתאים גם לילדים קטנטנים וגם לגדולים.

בנוסף המותג עולה בקמפיין הומוריסטי ומאתגר עם נבחרת צעירה של משפיעני טיקטוק מובילים ברשת תחת הסלוגן "משחקי הפוף", ויכלול סדרת סרטונים הומוריסטיים, בכיכובם של המשפיענים המובילים בקרב בני הנוער: דילן דרור עם כ-735,000 עוקבים בטיקטוק, לרה גרינסס מעל 4 מיליון עוקבים, אמילי מדואל ונתן זרקה.

בסרטונים המשפיענים התחרו זה בזה במגוון אתגרים שונים, כאשר בכולם נעשה שימוש בחטיף פוף בסיטואציות מצחיקות וחווייתיות. 

הצצה לקמפיין: משחקי הפוף (youtube.com) ניתן להשיג  בכל רשתות המזון והשיווק ברחבי הארץ

 

 

הסנונית הראשונה של גלידות קיץ של בן & ג'ריס

גלידת קרמל סוטרא ליבה וגלידת שוקולד, המכילה חתיכות פאדג' וליבה מפנקת בטעם קרמל. בגלידה יצוקה ליבה עשירה בטעם קרמל המיוצרת בטכנולוגיה ייחודית משמנת משובחת וטעם משובח.

עכשיו אתם קובעים את מינון ושילוב הטעמים בכל כפית, אפשר להעמיק היישר אל תוך הליבה או לערבב את כל טעמי הגלידה יחד.

מחיר-24.90 ש''ח, הגלידה מגיעה באריזת 500 ml

ניתן להשיג בכל רשתות השיווק, בחנויות הנוחות ובחנויות הפרטיות.

 

 

לאוהבי הממתקים, חוויה כמו להיות בבית של עמי ותמי

חברת ״טסה הבית של הממתקים״ פותחת רשת חנויות בוטיק של בייקרי, בית קפה, שוקולדים וממתקים מהמותגים המובילים בעולם תחת השם:  TASA +.

בהתחלה יפתחו שתי חנויות דגל חדשות בתל אביב. האחת ברחוב לוינסקי 31 והשנייה באבן גבירול 54. כמו שכבר רמזתי, החנויות מעוצבות בקונספט ייחודי כמו חנויות בוטיק המשלבות בייקרי ובית קפה הממוקמות ברחוב, ומציעות  מאפים ומשקאות מיוחדים, מגוון עשיר וצבעוני של שוקולדים, חטיפים וממתקים של מותגים בינלאומיים המובילים והאיכותיים בעולם. גרסאות של שוקולדים, חטיפים  וממתקים, כאלה שלא ניתן להשיג ברשתות מזון או חנויות אחרות, רוצים לדוגמא? למי שעף על אוראו, פה תמצאו טעמים מיוחדים מדרום קוריאה שלא ידעתם שהם קיימים, לייס בטעם כמהין ואבוקדו, משקאות קרים מיפן ועוד.

בנוסף, בחנויות תוכלו למצוא את ״טסה פייב״: 5 מוצרים במחירי מבצע טובים ונוחים המשתנים כל יום ראשון!

לצד החנות ממוקם בית קפה עם פינות ישיבה המיועדת למי שרוצה לאכול ולשתות במקום והיא משלבת בייקרי עם מאפים ומשקאות ייחודיים כמו דונאטסים במילויים שונים, ולמביני עניין יש עוגות קוקי פאי, שזה בצק עוגיות אמריקאית עם שוקולד צ'יפס במילויים שונים כמו סניקרס, אוראו, לוטוס, סניקרס ועוד. 

טסה הבית של הממתקים  לוינסקי 31 ת"א, אבן גבירול 54 ת"א. 

 

ולסיום, מה אתם יודעים על האפונה?

תמר ידין, דיאטנית קלינית, יועצת חברת הרבלייף נותנת לנו פוקוס על האפונה.

אפונה היא צמח ממשפחת הקטניות,  עם יתרונות בריאותיים רבים. היא דלה בשומן ועשירה בחלבון ובסיבים תזונתיים. היא מאטה את קצב ספיגת הפחמימות למחזור הדם ומונעת עמידות לאינסולין וטרום סכרת. הסיבים גם מסייעים לתנועתיות במעיים ולמניעת עצירויות. האפונה עשירה בוויטמין B המסייע בתהליכים רבים בגוף, לרבות באלו הקשורים להפקת אנרגיה וחילוף חומרים וכן בוויטמין K שמסייע לספיגת הסידן בגופנו ולמניעת אוסטאופורוזיס.

האפונה עשירה בנוגדי חמצון כמו פלבנואידים, קרוטנאידים, פוליפנולים חומצה ובוויטמין C שעוזרים במניעת דלקות והגנה מפני רדיקלים חופשיים שפוגעים בתאים.  

אגב, אני מעדיפה אפונה עדינה, עניין של טעם

רוצים להכין מרק אפונה הכי טעים שאכלתם?

מרכיבים ל- 6 מנות

  • 2 כפות שמן זית
  • בצל אחד גדול, חתוך קטן
  • 2 שיני שום פרוסות
  • שקית אפונה קפואה
  • מלח, פלפל, פלפל לבן

 

תחילה יש להשרות את האפונה הקפואה במים חמים מספר דקות.

בינתיים מטגנים בסיר רחב שמן זית, מוסיפים את הבצל ושתי שיני השום, ואז את האפונה אחרי השרינו במים רותחים ולערבב היטב. עכשיו זמן התיבול איך שאתם אוהבים, מלח, פלפל וכפית פלפל לבן, זה הבסיס. מוסיפים מים רותחים לסיר, עד לכיסוי מלא של האפונה, בודקים שוב תיבול, מביאים לרתיחה, אל תשכחו לבחוש מדי פעם.

אחרי הרתיחה יש לבשל 15 דק' על אש קטנה, כשמתקרר, לטחון עזרת בלנדר מוט לטחון עד למידת הסמיכות הרצויה.

בתיאבון