ארוחה עם טונה ריו מרה בטעמים חדשים 

המותג ריו מרה יוצא בסדרת אינסלטיסימה המציעה ארוחות של טונה ב-4 טעמים שונים : ארוחת טונה עם ירקות הגינה, ארוחת טונה בסגנון מקסיקני, ארוחת טונה בתוספת קוסקוס וארוחת טונה בתוספת אורז. הארוחות מותאמת לאכילה בתוך ומחוץ לבית, במשרד אל לטיולים. ארוחות מהירות, בריאות, ומזינות, המבוססות על טונה.

למי שלא מכיר ויודע, ריו מארה הוא מותג הטונה  מס' 1 במכירות שימורי טונה באיטליה, מותג בינלאומי ותיק. הדגים נבחרים בקפידה, עוברים תהליך של ניקוי כפול להסרת כל עודפי השומן והחלקים שאינם ראויים, ולאחר מבדקי איכות ועמידה בתנאי בקרה קפדניים לאורך כל שרשרת האספקה, מקבל הצרכן נתחים וורודים, וסופר טעימים ועליהם מבוססת סדרת הארוחות אינסלטיסימה של ריו מרה.  

מחיר ליחידה 16.90 ש"ח– 19.90  ₪

ניתן להשיג ברשתות השיווק והמזון ברחבי הארץ

 

להכין ארוחה תיאלנדית עם רוטב סאטה בוטנים של מאסטר שף

המותג 'מאסטר שף' משיק רוטב סאטה בוטנים המיוצר בתאילנד, המתאים לשימוש בהכנת טופו, פרגיות, בקר, כמרינדה או כרוטב ששמים בסוף ההכנה, וכן מתאים כרוטב לסלט, לנודלס, למוקפץ ואפילו יעבוד כמטבל לצד הארוחה. הרוטב מגיע בבקבוק נוח לשימוש השומר על הטריות.

מחיר : 15.90 ₪ (לפי CHP)

זהו אחד מהמוצרים בסדרת המזרח של "מאסטר שף" שנותנת מענה ופתרונות, עם מוצרים המיוצרים במזרח להכנת תבשילים עם טעמים מהמזרח. תוכלו למצוא רטבים אסיאתיים כמו רוטב צ'ילי המכיל 25% צ'ילי, רוטב סויה, רוטב טריאקי, סויה מסורתית המכילה 46% פולי סויה, שמן שומשום ורוטב סרירצ'ה. קרם קוקוס וקרם קוקוס לייט (בלעדי למאסטר שף). דפי אורז עם סגירה חוזרת לשימוש ואחסון נוחים. דפי אצה, וכמובן אטריות אוריינטליות (נודלס) - הכוללות אטריות להקפצה, אטריות שעועית, אטריות ביצים במגוון סוגים ואטריות אורז במגוון גדלים.

ניתן להשיג ברשתות השיווק והמזון ברחבי הארץ

 

מקפיצים נודלס וטופו עם "מאסטר שף"

קבלו מתכון מנצח ל-4 מנות:

1/2 חבילה נודלס להקפצה של המותג מאסטר שף

1 חבילת טופו חתוך לקוביות

3 כפות שמן

4 כפות רוטב סויה מאסטר שף

4 כפות רוטב צ׳ילי מתוק מאסטר שף

2 כפות טריאקי מאסטר שף

2-3 כפות רוטב סויה מסורתית מאסטר שף

1 גזר חתוך לרצועות דקות

1 כוס רצועות דקות של כרוב

1 פלפל אדום חתוך לרצועות

אופציונלי: אפונה ירוקה/ תירס / נבטים

אופן ההכנה:

  1. משרים את הטופו ב-2 כפות רוטב סויה למשך חצי שעה.
  2. מבשלים את הנודלס לפי ההוראות שעל האריזה
  3. בווק גדול מחממים שמן. מקפיצים את הטופו במשך 2-3 דקות. מוסיפים את הירקות ומקפיצים ביחד עוד 2-3 דקות על אש גבוהה.
  4. מוסיפים את הרטבים: סויה, טריאקי וצ'ילי מתוק. מוסיפים את הנודלס ומקפיצים ביחד עוד כמה דקות
  5. להגשה: מעטרים בכוסברה, בצל ירוק ושומשום.

בתיאבון  

את איטריות הנודלס של "מאסטר שף" ניתן להשיג בכל רשתות המזון

 

 

איך להכין אורז מתובל ללא סיר ב- 25 דקות בלבד

גם אתם לא עפים על שטיפת סירים, במיוחד זה של האורז כי תמיד נדבק לי בתחתית הסיר וקשה לי לקרצף. על זה נאמר, "לא עוד". "קוקי" הוא מותג שיש לו תמיד פתרונות חכמים במטבח, והפעם מתכון  גאוני וזריז להכנת אורז תוך 25 דקות, והשוס הוא שהבישול הוא ללא סיר, אלא בשקית האפיה של "קוקי". לא תאמינו אבל האורז יוצא הרבה יותר רך, נמס בפה ומלא טעמים בזכות השקית האטומה ששומרת שכל גרגיר יספוג את התבלינים ועשבי התיבול. 

קבלו מתכון לאורז מתובל, מלא טעמים ובשקית קוקי (מצרכים לכ- 3 מנות):

1 כוס אורז פרסי 

2 כוסות מים רותחים 

3/4 כוס עשבי תיבול ( פטרוזיליה, שמיר, בצל ירוק) 

1/4 כוס צנוברים

1/3 כוס חמוציות מיובשות  

1-2 כפיות מלח

1/2 כפית פלפל שחור 

1/2 כפית כורכום

1-2 כפות שמן 

אופן הכנה:

מחממים תנור ל 180 מעלות. לשקית הקוקי מוסיפים את האורז, המים ואת שאר המצרכים ומערבבים קלות (בתוך השקית). סוגרים את השקית לפי ההוראות על האריזה, מניחים בתבנית האפיה  ואופים 20-25 דק'. פותחים את השקית בזהירות מערבבים עם מזלג ומעבירים לצלחת הגשה. 

ולמה להשתמש בשקיות קוקי? לא לשטוף סירים כבר אמרנו, אבל גם היות ושקיות הצלייה החדשות מעניקות מקסימום עסיסיות וטעם למנות, הבישול אסתטי ונקי, ויש חסכון בכלים מלוכלכים.

להשיג בכל רשתות המזון והאוכל

 

מחבתות שלא נשרטות

כלל ברזל בבישול במחבת הוא להשתמש רק בכף עץ, או כל כף שלא תשרוט את תחתית המחבת. אז יש חדשות בעולם המטבחים והמחבתות, 

מותג כלי הבישול והאפייה "סולתם" יוצא עם קולקציית המחבתות NET, המאובזרות ברשת הגנה ייחודית מנירוסטה בתחתיתן הפנימית המגנה על הציפוי ומאפשרת שימוש בכלי ששת עשויים מתכת ללא חשש. זוהי רשת מתכת מוגבהת מעט, העשויה נירוסטה 18/10 עמידה, שכאשר היא פוגשת את כלי הששת היא מונעת את שריטת הציפוי ושומרת על עמידותו לאורך זמן רב.

המחבתות עשויות אלומיניום רב שכבתי המיוצר בתהליך FORGE מתקדם, פנים המחבת מצופה בציפוי NON STICK FOOD SAFE המייעל ומקצר את תהליך הבישול על ידי הולכת חום מהירה ואחידה, מונע את הידבקותו של המזון לדפנות ומאפשר בישול בריא יותר עם שימוש מופחת בשמן, שומן, מרגרינה או חמאה. כמו כן, אינו מכיל PFOA, קדמיום או עופרת. ידיות המחבתות עשויות מעוצבות בצורה ארגונומית נוחה לאחיזה והעברה העשויות חומר בקליט שאינו מתחמם. מתאימות לכל סוגי הכיריים ולתנור בחום של עד 180 מעלות. קל לניקוי ידנית. אין להכניסן למדיח כלים. אין להשתמש עם סכין או מזלג. במגוון הסדרה ניתן למצוא 6 סוגי מחבתות בקטרים של: 20, 22, 24, 26, 28 ו-32 ס"מ. 

טווח המחירים: 85-200 שקלים.

להשיג ברשת חנויות 'סולתם', בחנויות כלי הבית והמטבח המובחרות ובאתר האינטרנט: www.Soltam.co.il

 

 

מיכל אוכל למשרד או לאכילה בחוץ, הכי סטייל שיש

מותג הכלים התרמיים היפני "הפיל היפני" מציג סדרה חדשה של מיכלי מזון תרמיים מעוצבים וקלי משקל, המיועדים לאחסון מזון קר או חם ולנשיאתו אל מחוץ לבית. העיצוב, הצבעוניות, והאיכות, הופכים את המוצר לאחד מהיפים והסטייליסטים שפגשתי.

המכלים בנפח 520 מ"ל שומרים על טמפרטורת התכולה, רותחת או קפואה, ללא שינוי עד ל-6 שעות הודות לבידוד וואקום איכותי. חלקם הפנימי עשוי פלדת אל חלד איכותית בציפוי SLICKSTEEL איכותי נגד קורוזיה ודוחה כתמים. חלקי הפלסטיק ללא BPA ובטוחים לשימוש גם בטמפרטורות גבוהות במיוחד. מתאימים לנשיאת מזון מכל הסוגים ליום ארוך מחוץ לבית, לבית הספר, עבודה, טיסות וטיולים.

מייכלי האוכל זמינים במגוון צבעי פסטל לבחירה. ואם בא לכם אתם יכולים להשלים את הסט עם הבקבוקים האיכותיים של המותג שגם הם מעוצבים בשיא הסטייל.

מחיר: 199 שקלים.

 להשיג בחנויות המטיילים המובחרות ובאתר www.zojirushi.co.il

 

 

איך להכין כריכים בריאים ומהירים לכל סוגי התזונה, מקלאסי ועד קטוגני

חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא מעניקה טיפים חשובים להכנת כריכים שיעזרו לשמור על תזונה בריאה ולתת לילדים אנרגיה ליום הלימודים.

בחרו בלחם מלא המכיל סיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים החיוניים לגוף. הוא מספק תחושת שובע לאורך זמן יותר מלחם לבן ומסייע בשמירה על רמת סוכר מאוזנת בדם.

שלבו בכריכים מקורות חלבון העדיפו חלבונים רזים כמו חזה עוף, טונה במים, ביצה קשה או גבינה דלת שומן. החלבון חשוב לבניית השרירים ולתחזוקת הגוף ומסייע לשמור על תחושת שובע.

ירקות זה סופר חשוב, הוספת ירקות טריים כמו חסה, עגבנייה, מלפפון או פלפל מעניקה לכריך רעננות, צבעים חיים ויטמינים ומינרלים חשובים. גם ממרחים כמו פסטו, חומוס או גבינה, מוסיפים לחות וטעם.

הימנעו מממרחים שומניים עתירי שומן רווי כמו חמאה או מרגרינה, והעדיפו ממרחים מבוססי ירקות או קטניות, כמו אבוקדו, חומוס או טחינה גולמית, שמספקים שומנים בריאים יותר.

רוצים רעיונות למתכוני כריכים מהירים ובריאים?

כריך חזה עוף עם אבוקדו וירקות טריים:  לחם מחיטה מלאה עם ממרח אבוקדו, אליו הוסיפו פרוסות חזה עוף צלוי ושלבו ירקות טריים כמו עגבנייה, חסה ופלפל.

כריך ביצה קשה וטחינה: על פרוסות לחם מחיטה מלאה מרחו טחינה גולמית והוסיפו פרוסות ביצה קשה. מומלץ לשדרג עם מעט עלי רוקט או תרד טרי.

כריך טונה וחומוס: למרוח חומוס על פרוסות לחם מחיטה מלאה ולהוסיף טונה במים מסוננת. לשדרוג שלבו ירקות כמו מלפפון ועגבניה.

אתם בקטע של תזונת קיטו? לא לדאוג יש לנו רעיונות גם לכם. עודד טלמור, שף ומומחה לתזונת קיטו מסביר כי תזונה קטוגנית, המתמקדת בצריכת שומנים בריאים והגבלת פחמימות, יכולה להיראות כאתגר כאשר מדובר בכריכים, ומציע רעיונות יצירתיים בנושא.

הכריך מלחם קיטו עשוי מקמח שקדים או קוקוס והוא דל בפחמימות. 

כריכים ללא לחם על ידי שימוש בעלי חסה גדולים או פרוסות עבות של חציל או קישוא כבסיס לכריך.

חלבונים ושומנים בריאים – בתזונה קטוגנית, כדאי לשים דגש על חלבונים כמו ביצה וגבינת עיזים, ולשלב שומנים בריאים כמו אבוקדו ואגוזים.

בתיאבון