אוכל לחורף חם ומפנק
אין כמו מרק חם, תה בארומה צמחית, או מאכלים מנחמים וטעימים בעונת החורף הקרה, וזה כולל גם חטיפי גלידה לסיום הארוחה

סירי מרק רטרו של "סולתם" בטעם של פעם
סירי המרק החדשים של סולתם מסדרת Enamel, הם בעיצוב רטרו, שילוב של פונקציונליות וסטייל לחוויית בישול והגשה מעוצבת.
מרק חם הוא מנה מנצחת כשבחוץ מזג האוויר סוער. סירי המרק הגדול שמגיעים בעיצוב הרטרו זמינים בגווני אדום ושמנת מונוכרומטיים ונועדו להגשה ישירה למרכז השולחן. הסירים מיוצרים מקרבון סטיל ומצופים אמייל בתהליך מתקדם המבטיח עמידות גבוהה במיוחד לאורך זמן. הציפוי החיצוני והפנימי מאפשר שימוש בטוח בתנור עד 160 מעלות, ומקל על הניקוי לאחר השימוש. תחתית הסיר מותאמת לכל סוגי הכיריים, כולל אינדוקציה.
הסירים מגיעים בשני גדלים לנוחות מרבית – 6 ליטר (22 ס"מ) במחיר של 184.5 ש"ח, ו-11 ליטר (26 ס"מ) במחיר של 264.5 ש"ח.
סולתם- להשיג בסניפים בפריסה ארצית ובאתר www.Soltam.co.il
לט"ו בשבט: עופיונים צלויים עם עשבים ותאנים, טעמים ותבשילים שמכבדים את השפע שמעניקה לנו הארץ.
מצרכים: 2 עופיונים אורגניים טריים, כוס מלח גס, ½ כפית פלפל שחור גרוס, ¼ כוס שמן זית, 2 כרישות, ראש שום, ¼ צרור מרווה, ¼ צרור רוזמרין, ¼ צרור טימין, ¼ אורגנו, כף סילאן, פלפל צילי טרי.
אופן ההכנה: שוטפים את העופיונים, ומייבשים בנייר סופג. מפזרים על העופיונים את המלח, ומצפים מכל כיוון. מניחים בצד לחצי שעה (המלח מייבש את העור וגורם לעוף להיצלות היטב ולהיות עסיסי מאוד בפנים). מניחים בסיר מרופד בנייר אפייה, כרישות חתוכות, שיני שום שלמות, תאנים חתוכות לחצאים עשבי תיבול. מחממים תנור ל 200- מעלות.
בעזרת נייר סופג מסירים היטב את המלח, מושחים את העופיונים בשמן זית, מפזרים פלפל שחור גרוס. מניחים את העופיונים בסיר על התאנים והכרישות. מניחים מעל נייר אפייה מכניסים את העופיונים לאפייה כ 20-25- דקות לקבלת גוון שחום.
חג שמח ובתאבון!
המתכון ניתן באדיבות השפית רינת צדוק ומותג כלי הבישול והאפייה סולתם www.Soltam.co.il
סדרה חדשה של תה צמחי של חברת הרבלייף
חברת הרבלייף משיקה סדרה חדשה של תערובת צמחית ייחודית להכנת תה ב- 4 טעמים מרעננים: טעם תה טבעי, פטל, אפרסק ולימון, להכנת שתייה קרה או חמה.
הסדרה החדשה מכילה תערובת ייחודית של תה שחור מסורתי תה שחור מסוג Orange Pekoe ותה ירוק מתמציות צמחי היבסקוס, תמצית הל, אבקת קפאין, וממתיק טבעי מעלי סטיביה הנחשבת לממתיק טבעי לא קלורי ולכן מהווה חלופה איכותית ביותר לסוכר. מתאים לסוכרתיים ולכל מי שמבקש לשמור על אורח חיים בריא ומתוק כאחד. הסדרה מעניקה תוספת טבעית של אנרגיה עם סגולות תרמוגניות ונוגדות חמצון ומסייעת בשיפור קצב חילוף החומרים. לכן מדובר בתוספת אידיאלית לתוכניות להפחתת משקל ובקרת משקל שגם תורמת לשיפור הביצועים המנטליים והערנות. להכנת שתייה חמה או קרה.
המוצרים דלי קלוריות, רק כ-6 קלוריות במנת הגשה (1.7 גרם ב-240 מ"ל מים). מנה כוללת ½ כפית (1.7 גרם אבקה) בכוס מים חמים או קרים (240 מ"ל).
מחירים: תה בטעם טבעי/פטל/לימון/אפרסק: 170 שח ל-51 גרם (כ-30 מנות משקה). תה בטעם טבעי: 318 ש"ח ל-100 גרם (כ-58 מנות משקה).
להשיג באתר החברה (דרך המפיצים) : http://herbalife.co.il
משקה שיבולת שועל ללא סוכר: No Sugars של המותג OATLY
המותג OATLY (אוטלי), המוביל והחלוץ בתחום משקאות שיבולת השועל בעולם, משיק בימים אלה משקה חדש: שיבולת שועל ללא סוכר, ללא תחליפי סוכר או ממתיקים ובכך מהווה אלטרנטיבה לאנשים המעוניינים לצמצם את צריכת הסוכר, ולאלו המחפשים תחליף חלב ללא לקטוז.
המוצר טבעוני, ידידותי לסביבה ורב-שימושי, ולמתאים לשתייה, בישול, אפייה או בקפה.
המשקה מכיל שיבולת שועל ומים, בתוספת סידן, ויטמינים B2, D2 ,B12, בעל טווח זמן אחסון ארוך וניתן לשמור אותו בטמפרטורת החדר עד לפתיחתו. לאחר פתיחה יש לשמור בקירור.
מחיר לצרכן :13-19.5 ₪
ניתן להשיג ברשתות השיווק והמזון ברחבי הארץ
סדרת אגוזים ושקדים מצופים שוקולד של המותג MO-JO
מותג השוקולד JO-MO (ג'ומו) משיק לרגל טו בשבט, סדרה של אגוזים ושקדים מצופים שוקולד, ללא סוכר, ללא חלב, טבעוני ודל בפחמימות זמינות ובכשרות גבוהה.
הסדרה כוללת 2 סוגים: אגוזי לוז מצופים בשוקולד מריר 80% ושקדים מצופים בשוקולד בסגנון חלב.
האגוזים והשקדים המצופים מתאימים לנמנעים מסוכר, לסוכרתיים ולטרום סוכרתיים, למי שאינו צורך חלב מסיבות בריאותית ומצפוניות, טבעונים, לכל אילו שרוצים או צריכים להימנע מלקטוז וחלב ולאלו שרוצים או צריכים להימנע מסוכר ופחמימות.
המותג JO-MO מיוצר במפעל בוטיק בישראל, הממוקם באזור התעשייה קדימה שבשרון ומייצר סדרות מוצרים המהוות אלטרנטיבות למוצרים ללא סוכר וללא חלב.
מחיר מומלץ לצרכן 21.90 כולל מע"מ.
המותג JO-MO מיוצר במפעל בוטיק בישראל, הממוקם באזור התעשייה קדימה שבשרון. המותג ממשיך לגוון את סדרת המוצרים, תוך מחשבה על הצרכן הישראלי המחפש אלטרנטיבות למוצרים ללא סוכר וללא חלב.
ניתן להשיג באתר : https://www.jomo-chocolate.co.il/ וברשתות מזון, רשתות שיווק ובנקודות מכירה ברחבי הארץ
פירורי פנקו לבנים בסגנון יפני של המותג "מאסטר שף"
המותג הקולינרי "מאסטר שף" מציג את פירורי הפנקו, המיועדים לציפוי מנות במרקם קריספי במיוחד, ומתאימים לשימוש רחב במטבח: מציפוי קראנצ’י לשניצל, ירקות ודגים, דרך תערובת קציצות, מנות אסיאתיות ועד תוספת קריספית ומפתיעה לסלטים.
פירורי הפנקו הלבנים מצטרפים למגוון הפתרונות שמציע המותג בעולם פרורי הלחם הכוללים פרורי לחם מוזהבים, פרורי לחם מתובלים, תערובת להכנת נאגטס ופרורי פנקו במגוון טעמים.
מחיר : 11.00 ₪
להשיג בחנויות המובחרות וברשתות השיווק והמזון
ולסיום, מנה אחרונה מתוקה
חטיפי הגלידה שנחטפו מהמדפים עושים קאמבק וחוזרים בשני טעמים בצק עוגיות וסולטד קרמל בראוני
חטיפי הגלידה 'פיסס' חוזרים למדפים בשני טעמים של בצק עוגיות וסולטד קרמל בראוני.
מדובר בחטיפי גלידה מפנקים, המגיעים בצורת ביס, משמנת משובחת עם ליבה עשירה במרכז, עטופים בציפוי פאדג' ופירורי עוגיות, וזאת בשני טעמים:
'פיסס' בצק עוגיות - חטיפי גלידת שמנת עם וניל וליבת בצק עוגיות, בציפוי פאדג' ופירורי עוגיות ו'פיסס' 'פיסס' סולטד קרמל בראוני - חטיפי גלידת שמנת עם קרמל מלוח וליבת בראוני בציפוי פאדג' ופירורי עוגיות.
ה'פיסס' ארוזים בשקית נוחה עם סגירה חוזרת.
מחיר: 24.90 ₪
סרטון של החטיפים: https://www.tiktok.com/@benandjerrys_israel/video/7464918650751864081
https://www.youtube.com/shorts/SkkkR46ZIeU
להשיג בכלל רשתות השיווק והמזון בפריסה ארצית ובגלידריות בן & ג'ריס בבאר טוביה וביבנה